Abdullah Avcı'nın Madrid çıkarması!

17 Kasım'da kendisini A Milli takım Teknik Direktörü yapan sözleşmeyi imzaladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayan Abdullah Avcı, ilk yurt dışı çıkarmasını Madrid'e yaptı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




27 Kasım 2011, Pazar 16:54
İLİŞKİLİ HABERLER
İstenmeyen adam; Arda Turan!
Belki de son yılların en hızlı kariyer düşüşünü yaşadı Arda Turan......
Nuri Şahin: "Aptalca goller yedik"
Almanya Ligi’nde 3 haftalık periyodu 7 puanla zirvede bitiren Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi H Grubu...
Hamit Altıntop geri dönüyor!
Galatasaray’dan geçen sezonun devre arasında ayrıldıktan sonra kariyerine Darmstadt 98’de devam eden v...
"Pepe muazzam bir transfer" Arda için 70 milyon Euro!
HABERİN ETİKETLERİ
abdullah avcı, a milli futbol takımı, real madrid-atletico madrid maçı, arda turan, hamit altıntop, nuri şahin,
Türk futbolunda Abdullah Avcı rüzgarı esiyor... 17 Kasım'da kendisini A Milli takım Teknik Direktörü yapan sözleşmeyi imzaladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayan Abdullah Avcı, ilk yurt dışı çıkarmasını Madrid'e yaptı.

Göreve geldiği kısa süre içinde Süper Lig'de çok sayıda maç izleyen, bununla yetinmeyip 1. ligdeki Kasımpaşa-Göztepe karşılamasını da takip ederek bir ilke imza atan A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Madrid'e gitmeden önce ise sabahın karanlığında U16 ve U17 Milli Takımlarını kamp yaptıkları Radisson Blu Airport Otel'de ziyaret etti.

ABD'de düzenlenecek Nike Friendlies Turnuvası'na katılacak U16 Milli Takımı ve Belçika ile deplasmanda iki hazırlık maçı oynayacak U17 Milli Takımı'na başarılar dileyen A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Madrid derbisini ise çok yakın takibe aldı.

İSPANYA FUTBOLUNUN DEV İSİMLERİ İLE BULUŞTU

Santiago Bernabeu Stadı'nı dolduran 80 bin kişinin önünde oynanan Real Madrid-Atletico Madrid maçını yardımcıları ile birlikte izleyen Abdullah Avcı, sadece bu maçı izlemekle kalmadı. Maçtan önce Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo ve Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno ile buluşan ve uzun bir sohbet yapan Avcı, İspanya'dan son derece mutlu izlenimlerle ayrıldı.

Atletico Madrid Başkanı Cerezo ile yemekte bir araya gelen Abdullah Avcı, Arda'nın kulüp başkanı ile son derece samimi ve olumlu geçen bir buluşma yaşadı. Avcı, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

"Başkanı Arda için çok olumlu şeyler söyledi. Çok önemli, yetenekli, profesyonel, pozitif bir oyuncu olduğunu ve takım içindeki uyumunun son derece iyi olduğunu söyledi. Çok memnunlar."

HAMİT VE NURİ HAKKINDA EFSANE İSİM BUTRAGUENO İLE KONUŞTU

İstanbul'dayken Emilio Butragueno'dan randevu alan Abdullah Avcı, "Takvimleri yoğun olmasına rağmen bize vakit ayırdılar. Real Madrid'deki iki oyuncumuz Nuri ve Hamit ile ilgili bilgiler aldık. Onlar da bu futbolcular hakkında inanılmaz güzel şeyler söylediler. Sezon başı sakatlıklarından dolayı oynayamadıklarını ama son derece iyi çalıştıklarını, çok profesyonel ve yetenekli oyuncular olduklarını ifade ettiler" diyerek yakından tanıdığı bu oyuncularla gurur duyduğunu dile getirdi.

HAMİT GECE GEÇ SAATLERDE AVCI İLE GÖRÜŞÜP ALMANYA'YA GİTTİ

Madrid derbisinin ardından milli oyuncularımızla bir araya gelen Abdullah Avcı ve yardımcıları Almanya'ya dönmesi gerektiği için Hamit ile kısa bir görüşme yaptı. Türk futbolunun masaya yatırıldığı buluşmada, teknik heyetin bakış açısı, futbolcuların neler düşündüğü soruldu. Abdullah Avcı ve yardımcıları adına olumlu ve verimli geçen buluşmadan futbolcular da büyük bir motivasyon aldılar.

BU İŞE EN ÇOK NURİ SEVİNDİ

U-17 milli takımında hocalığını yapan Abdullah Avcı ile A Milli takımda yeniden buluşmanın sevincini yaşayan Nuri Şahin, Hiddink'in yerine Avcı'nın getirilmesine sevinenlerin başında geliyor. Madrid derbisinin ertesinde Abdullah Avcı'yı kaldığı otelde bir kez daha ziyaret eden Nuri Şahin'in hocasına; "Hocam hayırlı olsun, son derece memnunum. Allah utandırmasın hep beraber başarılı oluruz inşallah. Hiddink beni çağırıyor ama oynatmıyordu" dediği öğrenildi.

Nuri Şahin, geçen seneyi Almanya'da şampiyon tamamlayan B.Dortmund'daki performansı ile Real Madrid'e transfer olmayı başarmıştı.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

"Altyapıdan vazgeçmeyeceğiz"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım ve altyapı geli

Yusuf adım adım milli takıma!

Hakan Çalhanoğlu’nun ceza almasıyla ofansif orta saha bölgesi iç

''Medya Terim'i istemiyor''

Fenerbahçe Eski Yöneticisi Selim Soydan, Radyospor'da Özgür Sancar

Yıldırım Demirören'den uyarı

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den "Barış ortam
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER