Yazıcı: "Bursaspor'u karıştırmak istiyorlar"
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı kötü gidiş nedeniyle kulübü karıştırmak isteyenlerin olduğunu söyledi.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Bursaspor Başkanı
İbrahim Yazıcı, kötü gidişte kulübü sürekli karıştırmak isteyen birilerinin olduğunu söyledi, "Mağlubiyette yüzünden içiinden güldüğünü gördüğüm insanlar var. Böyle bir anlayışla bir yere gidilmez" dedi.
Yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Yazıcı, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduklarını vurgularken, "Bu işler herkesin başına gelebilir. Bu benim babamın malı değil. Ben bugün varım yarın yokum. Bursaspor bu şehrin markası" diye konuştu.
"BURSASPOR ŞİKENİN HİÇ BİR TARAFINDA OLMAZ"
Şike ilgili görüxlerini de açıklayan Başkan İbrahim Yazıcı, bu konuda şunları söyledi:
"Bursaspor şikenin hiç bir tarafında olmaz. Şampiyonluğun ne kadar temiz olduğunu bütün Türkiye gördü. Bizim şike yapan bir takımın yanında olabilmemiz mümkün mü? Bursaspor bu söylentilerle küme düşmüş bir takım. Bursaspor bunların hiç yanında olmadı, bugünden sonra da olmayacak."
"BURSASPOR GİDEBİLDİĞİ YERE KADAR GİTMELİ"
Ligde 3 puanlı sistemde neyin ne olacağının belli olmadığını da sözlerine ekleyen Başkan İbrahim Yazıcı, son olarak, "Biz artık bundan sonra çok büyük hedefleri konuşamayız ama bazı şeyler neden olmasın. Daha önümüzde kupa var. Bursaspor gidebildiği yere kadar gitmeli" dedi.
İLİŞKİLİ HABERLER

Bursaspor'un, Eskişehirsporlu Veysel Sarı için görüşmelere başladığı öğrenildi....

Bursaspor'un Şilili golcüsü Sebastian Pinto kariyerinin en parlak dönemini yaşadığını belirterek, daha yapacağ...

Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği Ferhat Kiraz transferinde son durum hakkında açıklamalar geldi....
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kulübün de aynı cumhuriyet gibi gelecek yıl 90. yaşını kutlayacağını...

Medical Park Antalyaspor, Senegalli forvet Lamine Diarra ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzal...

Fenerbahçe yönetiminden ayrılan ancak ayrılırken de söylediği gibi "yönetimdeymiş gibi" his uyandıran Ali Koç...