Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 12 Şubat Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli ekip, ısınmanın ardından minyatür kalelerin bulunduğu alanda pas çalışmaları ve yarı sahada çift kale maç yaptı.
Sol arka üst adalesindeki zorlama nedeniyle tedbir amaçlı olarak dünkü çalışmaya katılmayan savunma oyuncusu Ziegler, bu akşamki antrenmanda ısınma ve pas çalışmalarında takımla birlikte çalışıp, daha sonra antrenör Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı koşu yaptı.
Sakatlıkları bulunan futbolculardan Emre Belözoğlu'nun tedavisine devam edilirken, Gökhan Gönül'ün de tedavi olup çalışmalarını antrenör Dolu Arslan yönetiminde salonda sürdürdüğü kaydedildi.
Tedavisini Almanya'da sürdüren Sezer Öztürk de antrenmanda bulunmadı.
Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
İLİŞKİLİ HABERLER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı başlayan Fenerbahçe'de gözler yine Fransa'ya çevrildi.
...

Toplantıda Federasyon Başkanvekili Ufuk Özerten, antrenörlerle gelecek sezonun planlanması, yabancı sınırlaması...

Fenerbahçe'yle adı anılan Valencia'nın yıldız ismi Mehmet Topal, milli takımın kampında bu konudaki soruları y...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını dile getirirken Futbol K...

Beşiktaş Kulübü'nde başkan Fikret Orman'ın daveti üzerine, kulüpte bugüne kadar görev yapmış yöneticiler ve...

Türkiye Futbol Federasyonu ve teknik direktörlerin bir araya geldiği toplantı sona erdi. Galatasaray Teknik Direktö...