Transfer olacağı ülkeyi açıkladı
Kayserispor'un karşılıklı olarak mukavelesini feshettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal, kariyerine nerede devam edeceği konusunda açıklama yaptı.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Kayserispor'un karşılıklı olarak mukavelesini feshettiği golcü oyuncu Gökhan Ünal, "Görünen köy kılavuz istemedi. Başıma böyle bir şey geleceğini biliyordum" dedi. Kimseye kırgın olmadığını ifade eden Gökhan, "İki tarafta beklediğini alamayınca bu ayrılık oldu" diye konuştu. Gökhan, futbol yaşantısını Rus Ligi'ndeki bir takımda sürdürmek istediğini söyledi.
Kayseri'yi ve Kayserispor'u çok sevdiğini, sarı kırmızılı takıma ikinci kez o nedenle döndüğünü belirten Gökhan Ünal, "Ben, Kayserispor'da Gökhan Ünal oldum. Bu kenti ve insanlarını çok sevdim.
Son zamanlarda her iki taraf da beklediğini bulamadı. Mukavelemi feshetme önerisi, kulüpten geldi, ben de kabul ettim. Türkiye'de transfer dönemi sona erdi. Şu anda kafam karışık. Rusya'dan bir takıma gitmeyi düsünüyorum" dedi.
İLİŞKİLİ HABERLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını dile getirirken Futbol K...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı başlayan Fenerbahçe'de gözler yine Fransa'ya çevrildi.
...

Fenerbahçe'yle adı anılan Valencia'nın yıldız ismi Mehmet Topal, milli takımın kampında bu konudaki soruları y...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Orduspor'un Fildişi Milli Takımı oyuncusu Jean Jacques Gosso, Şimdiden Ordu'yu özledim. En iyi şekilde Fildişi Mi...

Beşiktaş Kulübü'nde başkan Fikret Orman'ın daveti üzerine, kulüpte bugüne kadar görev yapmış yöneticiler ve...

Toplantıda Federasyon Başkanvekili Ufuk Özerten, antrenörlerle gelecek sezonun planlanması, yabancı sınırlaması...