Aykut Kocaman: "Söylenecekleri başkan söylüyor zaten"
''Futbolda şike'' davasının duruşması sürerken, duruşmayı izlemeye gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kaleci Volkan Demirel ve beraberindekiler ile bazı yöneticiler, İstanbul Adalet Sarayı'ndan ayrıldı.
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen duruşmada tutuklu yargılanan
Fenerbahçe Kulübü Başkanı
Aziz Yıldırım'ın savunmasına başlaması nedeniyle öğleden sonraki bölümü izlemeye gelen
Aykut Kocaman,
Volkan Demirel, antrenör İsmail Kartal ve idari menajer Hasan Çetinkaya'nın yanı sıra bazı yöneticiler, mahkemeden ayrılırken adalet sarayının karşısında bulunan az sayıda taraftar, teknik ekibe ve yöneticilere sevgi gösterilerinde bulundu.
Aykut Kocaman ve beraberindekiler girişte olduğu gibi çıkışta da açıklama yapmazken, Kocaman sadece ''Söylenecekleri başkan söylüyor zaten'' dedi.
Duruşmayı izleyen yönetim kurulu üyelerinden Abdullah Kiğılı ise çıkışta duruşmayla ilgili soru üzerine, ''Adalet yerini bulacak. Hukuka ve adalete inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.
İLİŞKİLİ HABERLER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hızlı başlayan Fenerbahçe'de gözler yine Fransa'ya çevrildi.
...

Toplantıda Federasyon Başkanvekili Ufuk Özerten, antrenörlerle gelecek sezonun planlanması, yabancı sınırlaması...

Fenerbahçe'yle adı anılan Valencia'nın yıldız ismi Mehmet Topal, milli takımın kampında bu konudaki soruları y...
BU KATEGORİDEKİ SON GELİŞMELER

Orduspor'un Fildişi Milli Takımı oyuncusu Jean Jacques Gosso, Şimdiden Ordu'yu özledim. En iyi şekilde Fildişi Mi...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör konusunda ince eleyip, sık dokuduklarını dile getirirken Futbol K...

Beşiktaş Kulübü'nde başkan Fikret Orman'ın daveti üzerine, kulüpte bugüne kadar görev yapmış yöneticiler ve...