Fenerbahçe, Eskişehir'de de kayıp: 2-1

Eskişehirspor, Fenerbahçe engelini 2-1 ile geçti. Maçı 10 kişi tamamlayan Sarı lacivertli ekip, üst üste 4. deplasman mağlubiyetini aldı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




25 Şubat 2012, Cumartesi 21:04
İLİŞKİLİ HABERLER
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Fenerbahçe'de 7 eksik
Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'la karşılaşacak. S...
İşte derbinin bilet fiyatları
Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunun 6. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 23 Eylül Cumartesi ...
Orta saha için Maksimovic iddiası! Aziz Yıldırım'ın hedefinde 3 yıldız isim var! Aziz Yıldırım'ın çılgın golcü planı!
HABERİN ETİKETLERİ
eskişehirspor-fenerbahçe maçı, eskişehirspor, fenerbahçe,

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi evinde konuk etti. Mücadeleden Eskişehirspor, 2-1 galip ayrıldı.

Üst üste iki maç kaybeden Eskişehirspor ise evinde üstünlük kurduğu Fenerbahçe'yi bir kez daha mağlup etti. Sarı lacivertli takıma karşı 13. galibiyetini alan Es Es, bu galibiyetlerin 12'sini evinde elde etmiş oldu. Eskişehirspor, puanını 41'e yükselterek ilk 8 için önemli bir galibiyete imza attı.

Deplasmanda oynadığı son 3 maçında yenilen ve kalesinde toplam 8 gol gören Fenerbahçe, dış sahadaki galibiyet hasretini 4 maça yükseltti. Zirve yarışında önemli bir yara alan Fenerbahçe, ligdeki 6. mağlubiyetiyle tanıştı. Sarı lacivertli ekip 28. haftayı 54 puanla tamamladı. Fenerbahçe, maç fazlasıyla lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer almaya devam etti.

Karşılaşmanın 31. dakikasında ev sahibi Eskişehirspor, skorda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Sol kanattan Erkan Zengin'in ortasında, Ziegler topu kafayla uzaklaştırmak istedi ama meşin yuvarlak kaleyi karşıdan gören bir yerde Bülent Ertuğrul'un önünde kaldı. Topu düzelten Bülent, kaleci Volkan'ın uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Eskişehirspor'un atakları sıklaştı. 5 dakika içerisinde iki pozisyon yakalayan ev sahibi, Hürriyet ve Kamara ile pozisyonlar buldu. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, iki oyuncuya da geçit vermedi ve yaptığı kurtarışlarla farkın açılmasına izin vermedi.

İlk yarının duraklama dakikalarında Fenerbahçe, skorda eşitliği sağlayamaya çok yaklaştı. Ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşta, topun başına Alex geçti. Brezilyalı oyuncunun vuruşunda top direkten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Geriye dönmekte zorlanan Fenerbahçe, kalesinde ikinci golü gördü. 55. dakikada az adamla yakalanan Fenerbahçe savunması Eskişehirspor'a pozisyon verirken, bu kez ev sahibi takım farkı ikiye çıkartan golü buldu. Alex'in kaptırdığı topun ardından rakip alana hızlı geçen Eskişehirspor, Volkan Yaman'ın pasında top Kamara'yla buluştu. Topla ceza alanına giren Kamara, çok sert vurdu ve kaleciyi Volkan'ı bir kez daha mağlup ederek skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 66. dakikasında Mehmet Topuz'la değişerek oyuna dahil olan Caner Erkin, 73. dakikada kırmızı kart gördü. Caner, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'nın kırmızı kartıyla oyun dışı kaldı.

10 kişi kalan Fenerbahçe, kırmızı kart pozisyonun hemen ardından Moussa Sow ile farkı 1'e indirdi. Ceza alanı dışında topu önünde bulan Sow, topu kontrol ettikten sonra sert bir vuruşla kaleci Ivesa'yı mağlup etti.

Golden sonra Eskişehirspor gole çok yaklaştı ve direği geçemedi. Ceza alanındaki karambolde Diego ve Kamara'nın vuruşlarında top direğe takıldı ve ev sahibi takım farkı artıracak golü kaydedemedi.

Kalan dakikalarda Eskişehirspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, ev sahibi takım karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.



KAYNAK : ntvspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER