Nuri Real Madrid'de kalıyor

Ligde pazar günü Santiago Bernabeu'da Malaga'yı konuk edecek Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




17 Mart 2012, Cumartesi 18:26
İLİŞKİLİ HABERLER
Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"
Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıyla yolunda gitmiyor....
Başkan açıkladı! Real Madrid ile 6 yıllık imza!
İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Brezilyalı genç yıldız Rodrigo Rodrigues’in transferi konusun...
Nuri Şahin: "Aptalca goller yedik"
Almanya Ligi’nde 3 haftalık periyodu 7 puanla zirvede bitiren Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi H Grubu...
Real Madrid Fransız yıldızla anlaştı! Pepe için İspanya'ya gidiyor! Real Madrid'e kupada büyük şok!
HABERİN ETİKETLERİ
jose mourinho, real madrid, nuri şahin,
Ligde pazar günü Santiago Bernabeu'da Malaga'yı konuk edecek Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

La Liga'da ezeli rakibi Barcelona'nın 10 puan önünde liderliğini sürdüren Real Madrid, La Liga 27. hafta mücadelesinde kendi evinde Malaga'yı konuk edecek. Bu maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jose Mourinho; APOEL'den Nuri'ye, Malaga'dan Di Maria'ya kadar çok geniş konularda önemli açıklamalarda bulundu.

Ligde çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Mourinho, rakipleri Malaga hakkında; "Malaga, La Liga'da 4. sırada bulunan bir takım. Sonuncu ile oynamıyoruz. Üstelik, bizim maç yaptığımız hafta içerisinde onlar dinlendi. Kral Kupası'ndaki karşılaşmamızdan daha farklı ve daha zorlu bir maç bizleri bekliyor" dedi.

"NURİ GELECEK SEZON..."

Basın toplantısına Athletic Bilbao'nun Manchester United karşısında aldığı galibiyette büyük rol oynayan ev sahibi takım taraftarlarıyla ilgili bir soruyu yanıtlayarak başlayan Jose Mourinho, Bilbao taraftarı için; "San Mames'e karşı bir kıskançlık duymuyorum. Her şehrin, her tribünün, her takımın farklı bir felsefesi ve varoluş sebebi vardır. Ben, bizim taraftarlarımız ile ilgileniyorum. Santiago Bernabau'daki her maçta bizim taraftarlarımız, takımlarına olan tutkusunu bizlere kanıtlıyor" dedi.

Portekizli teknik adam, takımdan sezon sonu ayrılacağı spekülasyonlarıyla gündeme gelen Türk futbolcu Nuri Şahin hakkında da şu açıklamalarda bulundu:

"Nuri Şahin'e güvenim tam. Açık söylemek gerekirse gelecek sezon takımımızda yer alacak. Ona güveniyorum. Fakat ondan performans açısından daha çok şey bekliyorum. Hepimizin bildiği gibi Xabi Alonso, bu takımda orta sahada alternatifsiz. Onun yanına koyabileceğim Lass, Kaka, Nuri ve Sami var. Bu oyunculardan herhangi biri forma şansı bulabilir. Nuri'ye zaman zaman şans veriyorum. Takımda kalması ve daha fazla forma şansı bulabilmesi, ne kadar çalıştığına bağlı. Ancak gelecek sene bizimle olacak, o bizim güvendiğimiz bir oyuncumuz."

"DI MARIA'YI RİSKE ETMEYECEĞİM"

Nisan ayında sahalara dönmesi beklenen Di Maria'nın gelecek hafta takımla çalışmalara başlayacağını, ancak nisan ayının başına kadar riske edilmeyeceğini söyleyen Jose Mourinho; Şampiyonlar Ligi'nde son 8 takım arasında eşleştikleri APOEL hakkında da şunları söyledi:

"Kuradan oldukça memnunum. Son 8 takım arasına kaldığımız için, tüm takımların güçlü olduğunu ve bu yüzden güçlü-güçsüz takım ayrımı yapmanın anlamsız olduğunu söylemeliyim. Bizim onlardan daha köklü olmamızın bir manası yok, onlara saygı duyuyoruz. Onlara karşı 3 sene önce, ben Inter'in başındayken mücadele etmiştim. Porto ve Shakhtar'ın bulunduğu gruptan lider çıktılar ve sonraki turda da Lyon'u elediler. Bütün bunları 4. torbadan ve en az puanlı takım olarak yaptılar. Onlara büyük ve derinden saygı duyuyorum."

Kura çekimi sonrası olası bir Real Madrid-Barcelona finaline ilişkin gelen sorulya ise; "Evet, bu mümkün ve bunun için sabırsızlanıyorum. Ancak öncelikli hedefimiz APOEL'i elemek. Üst üste iki sezon yarı finale çıkarak, çok uzun süredir başaramadığımız bir şeyi başarmak istiyoruz. Bunun için önce APOEL'i elememiz lazım. Bu turu geçtikten sonra önümüze bakacağız" diyerek yanıt verdi.

ABIDAL'E DESTEK

Barcelonalı Abidal'in şu an geçirdiği hastalık ve tedavisi için olacağı ameliyat sonrası futbolu bırakma durumu ile ilgili sorulara ise Jose Mourinho şöyle cevap verdi:

"Bu tip şeylerin rengi ya da takımı olmaz. Bu tip önemli konulardan mutlaka bashetmeli ve Abidal'e destek olmalıyız. Eğer herhangi bir desteğe ihtiyacı olursa, bizim oyuncularımız gereken desteği kendisine mutlaka gösterecektir. Bulunduğu durumun ve vereceğimiz desteğin Barcelonalı ya da Real Madridli olmasıyla bir ilgisi yok. Futbol gelip geçicidir, önemli olan hayattır. Abidal'in uzun ve mutlu bir yaşam sürmesini diliyorum."
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

İtalya'dan müthiş iddia!.. Fenerbahçe...

Geçtiğimiz sezon devre arasında ve bu yaz transfer döneminden bir

Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"

Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıy

Emenike'ye büyük şok!..

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın Olympiakos takımı

Çarpıcı gerçek: "Barcelonasız La Liga..."

İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Başkanı Javier Tebas, Barcelo
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER