Galatasaray, Kasımpaşa'yı Umut Bulut'la geçti! 2-1

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasının kapanış maçında geçen sezonun şampiyonu Galatasaray zor da olsa Kasımpaşa'yı Emre Çolak'ın asistleriyle Umut Bulut'un attığı 2 golle devirmeyi bildi. 2-1

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




20 Ağustos 2012, Pazartesi 22:53
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim...
Galatasaray, yolları ayırmak istediği oyuncular için flaş bir karara imza attı. De Jong, Hakan Balta,...
Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest!
Genç sarkıcı Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük bir jest geldi....
Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor" Galatasaray'ın kabus gecesi! Galatasaray-Östersunds maçı İsveç basınında
HABERİN ETİKETLERİ
galatasaray-kasımpaşa maçı, galatasaray, kasımpaşa, umut bulut, emre çolak,
Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, sezona galibiyetle başladı. Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Kasımpaşa karşısında zorlanan Cimbom'un imdadına yine 'kurtarıcısı' Umut Bulut yetişti ve 2-1'lik galibiyet geldi.

Konuk takım Kasımpaşa, mücadeleye beklenenden daha hızlı başladı. Yakaladığı hızlı ataklarla sarı-kırmızılı takımı zorlayan Kasımpaşa, özellikle 17. dakikada gole çok yaklaştı. Sarmov'un ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Djalma'nın vuruşu Muslera'dan döndü. Dönen topu kaleye gönderen Uche de çizgi üzerindeki Dany'yi geçemedi. Açılan topa ise Hakan Özmert vurdu ancak Galatasaray savunmasında Dany, bu kez gole giden topu kornere uzaklaştırdı.

Bu pozisyondan sonra Galatasaray takımı toparlandı. Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü eline alan sarı-kırmızılı ekip, Umut ve Elmader ile gole yaklaştı. 26'da Selçuk İnan'ın ara pasıyla ceza sahasına giren Umut'un vuruşu yan ağlarda kalırken, 33'de ise Hamit'in ortasını iyi takip eden Elmander'in vuruşu, az farkla auta gitti.

Galatasaray, dakikalar ilerledikçe rakibi üzerindeki baskısını artırdı ve golü de 35'inci dakikada buldu. Ceza sahasının sağ çaprazından Emre Çolak'ın kullandığı serbest vuruşu iyi takip eden Umut Bulut, son anda kafasıyla dokundu ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Mücadelede ilk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve soyunma odasına, Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya da iyi bir oyunla başlayan Galatasaray, pozisyonları da erken buldu. 52'de Umut Bulut'un pasıyla hareketlenen Hamit Altıntop, ceza sahasına girdiği gibi sağ çaprazdan vurdu ancak top direkten döndü.

Sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarının ilerleyen dakikalarında ise tempoyu düşürdü. Fakat Galatasaray baskısının azaldığı dakikalarda Kasımpaşa'nın beraberlik golü geldi. Sağ taraftan Tabare Viudez'in kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen İlhan Eker, yaptığı kafa vuruşuyla takımına 1-1'lik beraberliği getirdi.

Golden sonra ise Galatasaray, yeniden öne geçmek isterken, kalesinde de çok net gol pozisyonları görmeye başladı. Özellikle 79'uncu dakikada gelişen Kasımpaşa atağında topla buluşan Tabare Viudez, ceza sahası içerisindeki Ali Bilgin'e pasını verdi. Ali Bilgin de bekletmeden topu ceza sahasının içerisindeki Kalu Uche'ye bıraktı. Uche'nin gelişine çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıktı.

Son dakikalarda ise baskısını artıran Galatasaray, 87'de golü buldu. Emre Çolak'ın kullandığı kornerde top savunmadan döndü. Yeniden topla buluşan Emre, sert bir orta daha yaptı. Kasımpaşa savunmasuna da çarpan topu takip eden Umut Bulut, arka direkte boş kaleye topu kafayla gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Duraklama dakikalarında ise tehlikeli olan Kasımpaşa, sonucu değiştiremedi ve Galatasaray, yeni sezona galibiyetle 'merhaba' dedi.

KAYNAK : ntvspor.net
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER