Kasımpaşa'nın Bursa zaferi: 1-2

Kasımpaşa, deplasmanda Bursaspor'u Özer Hurmacı'nın iki golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekibin golünü Batalla kaydetti.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




05 Kasım 2012, Pazartesi 22:01
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor....
Bursaspor, Beşiktaş'a rakip oldu!
Başkan Ali Ay'ın Divan Kurulu'nda 'Defans hattı Aziz Behich dışında tamamen değişecek' sözlerinin ard...
Özer Hurmacı TFF'ye başvurdu! "Fenerbahçe maçı iyi bir başlangıç olsun" Hamzaoğlu ayrılacak mı? Açıklama var...
HABERİN ETİKETLERİ
bursaspor-kasımpaşa maçı, kasımpaşa, kasımpaşa, bursaspor, özer hurmacı,

Ligin 10. haftasında Bursaspor ile Kasımpaşa karşılaştı. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa, Özer Hurmacı'nın iki golüyle 2-1 kazandı.

Düşük tempoda başlayan karşılaşmada ilk tehlikeli pozisyon Bursaspor'dan geldi. 7. dakikada ceza sahasının dışında Fernando Belluschi'nin müthiş şutunu Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson kornere çeldi.

İlk dakikalarda baskılı futbolu tercih eden ve uzaktan şutlarla kaleyi yoklayan yeşil beyazlılar, savunmada açıklar vermeye başladı. 24. dakikada Kasımpaşa, Özer Hurmacı ile öne geçti. Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında sağ kanattan hareketlenen Djalma Braume topu sol ayağına alıp ceza sahası içine ortasını yaptı. Topla buluşan Özer Hurmacı, sağ ayağıyla kaleci Scott Carson'nın sol köşesinde topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Geriye düştükten sonra skoru eşitlemek için organize ataklarla rakip kalede gol arayan Bursapor, 37. dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Michael Basser'in içeriye açtığı ortayı defans uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Topu önünde bulan Murat Yıldırım'ın şert şutunu kaleci Andreas Isaksson kornere gönderdi.

 

İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran ve rakip kaledeki etkinliğini daha da arttıran yeşil beyazlılar, beraberlik golünü ilk yarının son dakikasında Arjantinli oyuncusu Pablo Batalla ile buldu. Ard arda kazandığı kornerlerde bir türlü topu filelerle buluşturamayan Bursaspor'da Gökçek Vederson'un kullandığı 3. köşe vuruşunda Pablo Batalla kafa golüyle beraberliği yakaladı ve soyunma odasına 1-1'lik skorla gidildi.

İlk yarının son dakikasında attığı golle ikinci yarıya moralli başlayan Bursaspor, ilk dakikadan itibaren Kasımpaşa kalesini ablukaya aldı. 46. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına inen Michael Basser'in çevirdiği topu kaleci Andreas Isaksson yumruklayarak ceza sahası dışına gönderdi. Topu önünde bulan Hakan Aslantaş'ın sert şutu az farkla dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikaları sık sık çalınan faul düdükleri ile kesilirken maçta tempo iyice düştü. 60. dakikada Kasımpaşa'da Özer Hurmacı birkez daha sahneye çıktı. Pablo Batalla'nın Özer Hurmacı'ya sol kanatta yaptığı faul sonucu serbest vuruş kazanan deplasman ekibi, Özer Hurmacı'nın serbest vuruştan attığı gol ile 2-1 öne geçti.

Maçın kalan bölümünde topa daha fazla sahip olan ve organize ataklarla rakip kalede beraberlik golünü arayan Timsahlar bir türlü yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken Kasımpaşa, Özer Hurmacı'nın attığı iki golle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 16'ya çıkarırken, ligde 3. mağlubiyetini alan Bursaspor, 13 puanda kaldı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER