Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta heyecanı!

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında son maçlara geçildi. Bu gece 4 grupta toplam 8 maç oynanacak.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




04 Aralık 2012, Salı 13:50
(A) grubunun kritik maçında 12 puanlı Paris Saint Germain evinde 13 puanlı Porto'yu ağırlayacak. Fransız ekibi maçı kazanması durumunda grubu lider bitirecek. Grubun formalite maçında ise puanı bulunmayan Dinamo Zagreb, 4 puanla UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesi kesinleşen Dinamo Kiev'i ağırlayacak. 

(B) grubunda da son hafta liderlik mücadelesi olacak. 11 puanla lider olan Schalke 04 deplasmanda karşılaşacağı 1 puanlı Montpellier'i mağlup etmesi durumunda grubu lider bitirmeyi başaracak. . Diğer karşılaşmada ise 10 puanlı Arsenal, 6 puanla UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesi kesinleşen Olympiakos'a konuk olacak. 

(C) grubunda ise Malaga lider olarak 2.tura çıkmayı garantilerken, Milan da 2. olarak üst tura yükselmeyi garantiledi. Bu grupta son maçların ardından UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek takım belli olacak. Lider Malaga evinde 4 puanlı Anderlecht'i ağırlayacak, Malaga için bu maç formaliteden öteye gitmezken, Anderlecht UEFA Avrupa Ligi'nden yoluna devam etmek için en az beraberliği almak zorunda. Çünkü yine 4 puanlı ve gol averajında Anderlecht'in önünde yer alan Zenit, grubun bir diğer maçında Milan'a konuk olacak. Zenit ve Anderlecht ikili averajda birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ancak gol averajında Zenit önde. Bu durumda grupta 3.sırayı kimin alacağı maçların gidişatına göre birçok kez değişiklik gösterebilir.

(D) grubunda ise Borussia Dortmund lider olarak Real Madrid'de 2.sırada yer alarak üst tura çıkmayı garantilediler. Bu grupta da son maçların ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek takımlar belli olacak. 4 puanlı Ajax, Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e konuk olurken, 3 puanlı Manchester City'de Almanya'da Borussia Dortmunda deplasmanında olacak. Manchester City'nin yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam etmesi durumunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi olması kesinleşmiş durumda.

KAYNAK : Radyospor.com
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Babel'den galibiyet yorumu

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Mona

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı.

Spor yazarları: "Real Madrid misin?"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden son

Lucescu: Gurur duyuyorum...

Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direkt
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER