Şota Arveladze: ''Sistem çok kötü''

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bayrampaşaspor'u yendikleri maçı, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların iyi performans göstermesiyle kazandıklarını belirtti.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




05 Aralık 2012, Çarşamba 16:54
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Scarione, Şota'nın yanına transfer oldu!
HABERİN ETİKETLERİ
şota arveladze, kasımpaşa,
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Bayrampaşaspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, bu tür maçların zor olduğunu, ancak sahaya iyi bir mücadele koyduklarını ifade etti. Gürcü teknik adam, maç takviminin çok yoğun olduğunu söyleyerek, ''Bu tarz maçlar her zaman zordur. İyi mücadele ederek kazandık. Maç programı çok yoğun. Ligde fazla oynamayan oyuncularıma şans verdim. Bu şanslarını çok iyi kullandılar. Bütün takımı tebrik ediyorum. Herkesin kafası ligde. Bu yüzden böyle maçlar kolay olmaz. Her maç olduğu gibi bu maçta da koşmak ve mücadele etmek lazım. Bunu yüzde 90 yaptık. Sonuç bizi mutlu etti. Bugünden itibaren lige döneceğiz'' diye konuştu.

''Ziraat Türkiye Kupası'nın çok kötü bir sistemi var''
Ziraat Türkiye Kupası sistemini de eleştiren lacivert-beyazlıların teknik direktörü, ''Seri başı sistemi çok kötü bir uygulama. Bir maç yenildin mi her şey bitti. Grup sistemini de eleştiriyorum. Çok maç oynanıyor. Avrupa kupalarında oynayan takımlar da var. Çok zor oluyor. Kupanın çok kötü bir sistemi var. Bence daha iyi bir sistem olabilirdi'' dedi.

Bir basın mensubunun, ''Kasımpaşa ligde şampiyonluk hedefliyor mu-'' sorusu üzerine Arveladze, ''Biz bu dünyada yaşıyoruz. İyi uyuyoruz ve sabah kalkıyoruz. Rüyalar görmüyoruz. Hayata ciddi bakıyoruz. Benim iki ayağım da yere basıyor'' cevabını verdi.

Şota Arveladze, Fransa'nın Paris Saint Germain takımında oynayan Nene'yi beğenmediğini ve transfer listelerinde olmadığını, Bursasporlu futbolcu Ozan İpek için de girişimlerinin sürdüğünü dile getirdi.

Kasımpaşalı futbolcular Dimitrov ile Barış Başdaş ise, güzel bir maç oynadıklarını ve kupayı, Avrupa'ya gitmek için en kısa yol olarak gördüklerini kaydettiler.

-Bayrampaşaspor cephesi-
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Bayrampaşaspor'un teknik direktörü Murat Şenvardar ise, iyi mücadele ettiklerini, fakat yedikleri 3. golden sonra oyun disiplininden koparak maçı kaybettiklerini söyledi.

Şenvardar, iyi bir takıma elendiklerini aktararak, ''Maçın henüz 20. dakikasında 2-0 geri düştük. Sonra golü bularak toparladık. İkinci yarı 70. dakikaya kadar iyi mücadele etmemize rağmen yediğimiz 3. golden sonra oyun disiplininden koptuk. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı ve Kasımpaşa takımını tebrik ediyorum'' diye konuştu.

Bayrampaşasporlu futbolcular Tufan Zahid Arslan ve Ziya Alkurt da, iyi mücadele etmelerine rağmen 70. dakikada yedikleri 3. golden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını ve Kasımpaşa'nın tecrübesiyle maçtan galip ayrıldığını ifade ettiler.
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçe kupa maçına hazır!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmand

Başakşehir'de gözler kupaya çevrildi!

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçınd

Başakşehir'in kalecisi o olacak!

Başakşehir'de Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan'ın PFDK'ya sevk edilmes

Volkan Şen: "Şeytanın bacağını kırdım"

346 gün sonra Fenerbahçe forması altındaki ilk resmi golünü atan
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER