Nevzat Şakar'dan transfer açıklaması!

Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yapılan eleştiriler hakkında "Birbirimizi yaralamadan yapılacak eleştirilere açığız" dedi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




07 Aralık 2012, Cuma 12:52
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Trabzonspor'da forma satışında rekor!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, forma satışında 45 bin rakamına ulaştıklar...
Trabzonspor'dan çifte takviye!
Trabzonspor yönetimi transferin bitimine kısa bir süre kala Zlatko Junuzovic ve Tomas Hubocan’ı bitirmey...
Trabzonspor FIFA'ya başvuruyor! Galatasaray'da kasa 20 milyon euro! 50. yıl bombası Barcelona mı?
HABERİN ETİKETLERİ
trabzonspor, nevzat şakar, trabzonspor-kayserispor maçı, kasımpaşa,
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, hafta sonu sahalarında Kayserispor ile yapacakları karşılaşmada taraftarlardan takıma destek vermesini istedi. 

Şakar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde kalan 3 maçtan 9 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, ''Biz bu 9 puanın peşinden koşuyoruz. Ümit ediyorum bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Bu 9 puanı alırsak şampiyonluk yolunda çok önemli bir yol almış oluruz. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek, moral, taraftar desteği açısından önemli'' dedi. 

Gençlerbirliği maçıyla yeni bir çıkış yakaladıklarını ve Kayserispor maçıyla bunu sürdürmek istediklerini dile getiren Şakar, ''Kayserispor maçında taraftarlarımızdan takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftar takımına küsmemeli. Çünkü başka Trabzonspor yok. İyi günde kötü günde hep beraber takımın yanında olmalıyız. O bakımdan taraftarların Pazar günkü maça gelip destek vermelerini arzu ediyorum'' diye konuştu. 

Şakar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa ile eşleşmelerine ilişkin olarak ise ''Trabzonspor için hiçbir rakip farketmez. Kim çıkarsa çıksın kazanmak için oynayacağız. Kasımpaşa, ligde bizim üzerimizde olan bir takım. Rakibimizi eleyerek gruplara kalmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 

-''Transfer değerlendirmesi yapılacak''- 

Şakar, transfer çalışmaları yapan kulüp menajeri Giray Bulak'ın bugün yurt dışından döneceğini belirterek, ''Çalışmaları bir havuzda toplayıp değerlendireceğiz. Bırakacak veya alacak olduğumuz oyuncular, hocanın vereceği rapor doğrultusunda olur. Kafamıza göre şunu bunu alacağız demeyiz, diyemeyiz. Basında çıkan isimlerin inanın çoğu asılsız isimler'' dedi. 

Şakar, yarın yapılacak mali genel kurul ile ilgili olarak ise ''Biz makul eleştirilere açığız. Tabi ki biz de insanız yanlışlarımız olabilir. Kulübün üyelerinin gelip hesap sormaları gayet normaldir. Zaten Trabzonspor borsaya açık bir kurum. Burada bir yanlış olmaz. Her şeyiyle mali genel kurulda harcamalar okunur. İnsanların seviyeli eleştirilerde bulunmalarında fayda var. Birbirimizi yaralamadan yapılacak eleştirilere açığız'' diye konuştu. 

Bu arada, Trabzonspor'un Mali Genel Kurulunun yarın 11.00'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayacağı belirtildi.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8492
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER