McGregor: "Taraftarımız harika"

Beşiktaş'ın başarılı file bekçisi Allan McGregor, Yavru Kartal Dergisi’ne açıklamalarda bulundu ve şampiyonluk için temkinli sözler sarf etti.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




01 Mart 2013, Cuma 15:59
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi!
HABERİN ETİKETLERİ
beşiktaş, allan mcgregor, şota arveladze, kasımpaşa, glasgow rangers, kris boyd, kenny miller,
Şota Arveladze'nin İstanbul hakkında anlattıklarından transferi öncesinde etkilendiğini belirten Allan McGregor, şampiyonluk için iddialı konuşmayacağını belirtti.

"İstanbul'u Şota'dan dinledim"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze'nin Ranges'ta oynadığı dönemde İstanbul hakkında anlattıklarından çok etkilendiğini belirten McGregor, "Transferim menajerler aracılığıyla oldu. Beni isteyen kulüplerden teklif aldılar ve nihayetinde transferim gerçekleşti. Şota Arveladze Glasgow Rangers’ta oynarken İstanbul’un ve Türkiye’nin ne kadar güzel olduğundan bahsederdi. Aynı zamanda, Bursaspor’un eski futbolcularından Kenny Miller ve daha önce Eskişehirspor’da oynayan Kris Boyd yakın arkadaşlarımdır. Kendileri istanbul’da yaşamamalarına rağmen buraya çok sık gelip öve öve bitiremezlerdi. Açık söylemem gerekirse İstanbul’da birçok güzel restauranta gittim. Türk yemeklerini de çok seviyorum. Tesislerimizde de her gün çok güzel Türk yemekleri çıkıyor. Türk tatlılarını, özellikle de baklavayı çok seviyorum. Daha önce takımım Bursaspor’la maç yaptığında futbolcu olarak Türkiye’ye gelmiştim. Ama İstanbul’a ilk defa Beşiktaş’a transfer olduktan sonra geldim ve burayı çok sevdim." dedi.

"Taraftarımız harika"

Beşiktaş taraftarının takıma verdiği desteğin muazzam olduğunu belirten McGregor, "Harikalar! Bütün taraftarlarımız muhteşem ama kale arkasındakiler benim arkamda yer aldığı için özellikle çok iyi destek verdiklerini söyleyebilirim. Stadımızda harika bir atmosfer yaratıyorlar. Buraya gelmeden önce herkes Beşiktaş taraftarlarının harika olduğundan bahsediyordu. Benim ilk maçım Galatasaray’a karşı oynadığımızdı. Yedek soyunmuştum. O maçı unutmam mümkün değil çünkü maça giderken otobüsümüz taraftarlar nedeniyle bozulmuştu. Bir süre yolda kaldık. Gerçekten muhteşemler, hatta çılgınlar! Ama iyi yöndeki çılgınlıklar bunlar. Onları çok seviyoruz." diye konuştu.

"Umarım..."

Şampiyonluk iddialarının devam ettiğini belirten başarılı file bekçisi, "Umarım... Hatta hesaplarıma göre ilk yarıdan daha fazla puan toplarsak ve ligi 69-70 puan civarlarında bitirirsek şampiyon olacağımıza inanıyorum. Ancak ben hayatımda hiçbir zaman "Kesinlikle şunu yapacağız” diyen insanlardan değilim. Elinde olmayan bir şeyi kesin olarak yapacağını söyleyip de yapmazsan bu mutlaka sana geri döner. Örneğin benim Glasgow Rangers’te oynadığım sezonlardan birinde; Celticliler, sezonun büyük bölümünde puan olarak çok önde oldukları için kesin şampiyon olacaklarını söyleyip durdular. Ancak bu söyledikleri onlara geri döndü ve performansları düşünce biz aradaki puan farkını kapatarak şampiyon olduk. Dolayısıyla benim ağzımdan asla "Kesin şampiyon olacağız." şeklinde konuştu.

KAYNAK : Goal.com
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8326
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER