Nuri Şahin: "Galatasaray ile eşleşmeyelim"

Borussia Dortmund'un Türk futbolcusu Nuri Şahin, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile eşleşmek istemediklerini söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




14 Mart 2013, Perşembe 10:24
İLİŞKİLİ HABERLER
İngiliz takımlarının bileği bükülmüyor! Toplam 15 maçta...
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden beş İngiliz takımı, geride kalan üç haftalık performanslarıy...
Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!
Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı....
Nuri Şahin: "Aptalca goller yedik"
Almanya Ligi’nde 3 haftalık periyodu 7 puanla zirvede bitiren Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi H Grubu...
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim... Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest! Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor"
HABERİN ETİKETLERİ
nuri şahin, borussia dortmund, galatasaray, şampiyonlar ligi,

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke seferi için gittiğimiz Almanya'da zorlu maç öncesi gurbetçi yıldızlarımızdan Nuri Şahin, Bugün Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ya da yarı finalde Borussia Dortmund - Galatasaray eşleşmesini istemediğini dile getirdi.

Borussia Dortmund formasıyla bu sezon çeyrek finale kaldıkları Devler ligi'nde şampiyonluk hayal ettiğini belirten Nuri , Bundesliga'da ise Bayern Münih ve Schalke derbilerini kaybettikleri için ikinciliği hedeflediklerini dile dile getirerek "Lig şampiyonluğu artık zor. Şampiyonlar Ligi bizim için önemli. Biraz şansla kupayı kazanabileceğimizin farkındayız. Ama hiçbir zaman 'favoriyiz' demiyoruz.

Galatasaray'ın özellikle Sneijder ve Drogba transferleriyle çok güçlü hale geldiğini ve dünya genelinde ses getirdiğini vurgulayan Nuri, "Galatasaray zaten güçlüydü. Onlarla artı bir güç kazandı. Ben şahsen çeyrek finalde ya da yarı finalde Galatasaray-Borussia Dortmund eşleşmesi istemiyorum. İkisi de gidebildiği yere kadar gitsin. Karşılacaklarsa da finalde karşılaşssınlar” ifadelerini kullandı.

HAMİT ALTINTOP HAKKINDAKİ YORUMU

Kendisi gibi Almanya'da yetişen, ancak kariyerini Galatasaray'da sürdüren Hamit Altıntop'un Türkiye performansını yorumlayan Nuri, "Direkten dönen 8 şutu gol olsaydı Türkiye, Drogba ve Sneijder kadar Hamit ağabeyi de konuşacaktı” dedi.

"Türkiye'de yorumlar arasında uçurum fazla” diyen Nuri "O toplar direğe çarpmayıp içeri girse herkes Hamit ağabeyi kral yapacak. 'Bize turu getirdi. Galibiyeti getirdi' diyecekler. Bunları sadece Hamit ağabeyi korumak için söylemiyorum. O, Türkiye'nin en kariyerli futbolcusu. Ama unutulmamalı ki büyük bir bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Oynadığı maçlarda belki yüzde 100'ünü veremiyor ama kötü oynamıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki iki Manchester United maçında, maçın adamı seçildi” diye konuştu.

MOURINHO'NUN KEYFİ GICIR

Nuri, kısa bir süre forma giydiği Real Madrid'le ilişkilerini hâlâ koparmadığını söyledi. Kaka, Khadira ve Carvalho'nun yanı sıra Jose Mourinho ile de sık sık görüştüğünü dile getirerek "Mourinho şu an çok iyi hissediyor çünkü iki 'El Clasico' kazandı. Barcelona'yı iki kez yenmek kolay iş değil. Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde de favorilerden biri. Tabii Manchester United maçı onlar için dönüm noktası oldu. Cüneyt Çakır çok konuşuldu ama Nani'nin kırmızısı için bir şey söyleyemem. Çünkü sadece televizyondan gördüm” diye konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Babel'den galibiyet yorumu

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Mona

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı.

Spor yazarları: "Real Madrid misin?"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden son

Lucescu: Gurur duyuyorum...

Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direkt
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER