Kasımpaşalı Kerem Şeras 6 ay hapis yatacak!

Eşini döven Kasımpaşalı orta saha oyuncusu Kerem Şeras, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




15 Mayıs 2013, Çarşamba 14:07
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Donk'a teklif var mı?
HABERİN ETİKETLERİ
kerem Şeras, kasımpaşa,
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Antalyaspor’da futbol oynadıktan sonra 31 Temmuz 2012’de Kasımpaşaspor’a transfer olan ve halen bu kulüpte top koşturan futbolcu Kerem Şeras, eski eşi Elif Demir’i dövdüğü gerekçesiyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenmeyen Kerem Şeras, karar kesinleşirse cezaevine girecek.

Antalya 4’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın önceki gün yapılan son duruşmasına Kerem Şeras katılmadı. Şeras’ı avukatı Cenk Soyer temsil etti. Şeras’ın ayrıldığı eşi Elif Demir ile avukatı İzzet Bahadır Üstüner ise duruşmada hazır bulundu.

Karar duruşmasında taraflara son sözleri soruldu. Kerem Şeras’ın avukatı Cenk Soyer müvekkilinin eşini dövmediğini, dolayısıyla suç işlemediğini öne sürerek müvekkilinin beraat ettirilmesini istedi. Elif Demir’in avukatı İzzet Bahadır Üstüner ise sanık Kerem Şeras’ın eşini defalarca dövdüğünü ileri sürdü. Üstüner, "Şu anda Asliye Ceza Mahkemesinde sanığın müvekkilime karşı işlemiş olduğu bilişim suçuyla ilgili dava devam ediyor. Ayrıca sanık benzer suçlardan daha önce sizin mahkemenizde ceza almıştı. Bu suçlardan dolayı koruma tedbiri de verilmişti" dedi.

CEZADA ERTELEME YOK

Hakim Gülay Polatkan, tarafların son sözlerini söylemelerinin ardından kararını açıkladı. Hakim Polatkan, futbolcu Kerem Şeras’ı eşi Elif Demir’e yönelik, ’Kasten basit şekilde yaralamak’ suçundan 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Hakim Polatkan, suçun, sanığın eski eşine yönelik işlenmesi nedeniyle cezayı yarı oranında artırarak, Kerem Şeras’ı 6 ay hapis cezasına mahkum etti.

Hakim, ayrıca Kerem Şeras’ın eşine yönelik yaralama suçunu işledikten sonraki ve yargılama esnasındaki tutumu, şahsi, sosyal ve ekonomik durumu, yaşı ve işini göz önüne alarak cezanın adli para cezasına çevrilmesine ve sanık Kerem Şeras’ın geçmişteki hali, suç işleme eğilimi, yargılama aşamasındaki pişmanlık göstermemesini göz önünde bulundurarak, verilen hapis cezasının ertelenmesi halinde ileride bir daha suç işlemekten çekineceğine dair kanaat oluşmadığından cezanın ertelenmesine yer olmadığına karar verdi.

Kerem Şeras, 2011 yılında o dönem henüz boşanmadığı eşinin, kendisini tekmeleyerek dövdüğü iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı şikayet üzerine Ankara 6’ncı Aile Mahkemesi’nce eşine ve o zamanlar 3.5 yaşında olan çocuğuna 6 ay süreyle yaklaşmama cezası almıştı.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER