Fikret Orman'ın Kasımpaşa hesapları

Yeni sezonda maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynamayı planlayan Beşiktaş Yönetimi son kararını vermeden önce ince hesaplar yapıyor.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




17 Temmuz 2013, Çarşamba 09:40
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Orman ve Güneş'in Cenk Tosun kararı!
HABERİN ETİKETLERİ
beşiktaş, fikret orman, kasımpaşa, recep tayyip erdoğan stadyumu,
Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndan 14 bin kombine bilet alacak. Taraftar gruplarıyla görüşerek bir sezon fedakarlık isteyecek olan siyah-beyazlı idareciler maçtan, maça bilet satışı yapmayacak

Siyah-beyazlı yönetim kurulu, stat tercihi konusunda ikiye bölünmüş durumda. Çarşı grubunun Gezi Parkı protestolarında yer almasının yanı sıra, bir başka Beşiktaş taraftar grubu Karagümrüklülerin de, Kasımpaşa taraftarlarıyla ezeli rakip olmaları nedeniyle yöneticilerin bir bölümü maçların Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanmasını istiyor.

Taraftar grupları arasında çıkacak muhtemel olayların hem Beşiktaş hem de Kasımpaşa’ya maddi ve manevi zarara uğratacağını düşünen siyah-beyazlı yönetim kurulu üyeleri, Başkan Fikret Orman’a yoğun baskı uyguluyor. Maçların Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanmasını isteyen Başkan Fikret Orman’ın ise taraftar grupların birbirleriyle çatışmaması için farklı bir öneri getirdiği ortaya çıktı.

Buna göre Fikret Orman’ın görevlendireceği bazı isimler, Beşiktaşlı taraftarların bünyesinde yer alan tribün liderleriyle görüşecek. Siyah-beyazlı yönetim bir sezon boyunca taraftar gruplarından fedakârlık yapmasını isteyecek. Camiadan sızan haberlere göre maçların 14 bin 234 kişilik Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanması halinde kulüp yeni sezonda taraftara bilet satmayacak. Beşiktaş Yönetimi 14 bin kombine dışında taraftara satılmak için başka bir bilet hazırlığı içerisinde olmazken, sadece sıyırlı sayıda bileti daha önce loca ve VIP kombine alanlara ayıracak.

Kombine ve VIP satışlarıyla belirli bir taraftar kitlesini Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na götürmek isteyen siyah-beyazlı yönetim bu konuda bütün taraftar liderlerine "FEDA” çağrısı yapacak.

KONSER VAR ACELE YOK!

BJK İnönü Stadı’nın yıkım işi Iron Maiden konseri nedeniyle bir hayli yavaşlamış durumda. 26 Temmuz’daki konser için kulüple anlaşan organizasyon şirketinin 20 Temmuz’da İnönü Stadı’na giriş yapacağı ve bu nedenle yıkım işinin ağırdan alındığı öğrenildi. İnönü’de şimdiye kadar sadece yeni açık tribün yıkıldı. İş makineleri konserden sonra stadı tamamen yıkacak. Yıkım ve temizlik işinin Ekim ayında bitirilmesi planlanıyor.

AVUSTURYA SEFERİ

Beşiktaş 4 günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya’ya gidecek. Siyah-beyazlılar, Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelip, Avusturya’nın Lienz bölgesine hareket edecek. Kartal, 18 Temmuz’da İngiltere’nin Queens Park Rangers, 21 Temmuz’da Almanya’nın Schalke ve 27 Temmuz’da İngiltere’nin Southampton ekipleriyle hazırlık maçları yapacak. Kartal’ın Avusturya kampı 28 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8325
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17089
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER