Gençlerbirliği'nden Akhisar Belediye'ye farklı tarife: 3-0

Ligin 2. haftasının açılış maçında, Gençlerbirliği, kendi sahasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor'u 3-0'lık skorla mağlup etti.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




23 Ağustos 2013, Cuma 23:53
İLİŞKİLİ HABERLER
Gençlerbirliği ara vermedi
Dün oynanan maçta Trabzonspor ile karşılaşan Gençlerbirliği, bu hafta sonu oynayacağı Göztepe maçı...
Transferin gözdesi Stoch!
Sezonun ilk yarısı bitti, Fenerbahçe’de fazla şans bulamayan Miroslav Stoch, Süper Lig ekiplerinin ara t...
Üzülmez'i hedef aldı!
Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanvekili Mehmet Niyazi Akdaş, 2016-2017 sezonu ilk yarısında hedefledik...
Gençlerbirliği'nden polise moral ziyareti Gençlerbirliği, Kayserispor maçına hazırlanıyor "Ankara'da olmaktan çok mutluyum"
HABERİN ETİKETLERİ
gençlerbirliği, gençlerbirliği-akhisar belediyespor maçı, akhisar belediyespor,

Süper Lig'de ikinci hafta heyecanı Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor arasında oynanan mücadele ile başladı. Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf ev sahibi Gençlerbirliği oldu.

Spor Toto Süper Ligin 2. hafta açılış karşılaşmasında Gençlerbirliği kendi sahasında Akhisar Belediye Spor'u konuk etti. Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği Ç.Rizespor'a 1-0 mağlup olurken konuk Akhisar Belediyespor ise kendi sahasında S.B. Elazığspor'u 3-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmıştı.

Trabzon bölgesi hakemlerinden Abdullah Yılmaz'ın düdük çaldığı mücadelenin ilk yarısında Gençlerbirliği rüzgarı esti. Karşılaşmaya oldukça iştahlı başlayan Ankara ekibi rakip fileleri iki kez havalandırarak soyunma odasına bu avantajla girdi.

Dakikalar 17'yi gösterirken Gençler, Jimmy Durmaz ile öne geçti. Nizamettin Çalışkan'ın süreklediği atakta ceza sahasına hareketlenen Jimmy Durmaz, kademeye gelen savunmaya rağmen topu sol ayağına çekerek uzak direğe doğru sert bir vuruş yaptı vetakımını 1-0 öne taşıdı.

Golden sonra da etkili oyununa devam eden Kırmızı-siyahlılar, Akhisar'ın vasat geçirdiği devrenin 33. dakikasında ikinci golü buldu.Savunma arkasına güzel sarkan Ermin Zec, penaltı noktasına yakın bir yerde topla buluştu ve kaleci açıyı daraltmasına rağmen topun dibine girerek topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

 

Devrenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Gençlerbirliği ilk 45 dakikayı Akhisar karşısında 2-0 önde noktaladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Hamza Hamzaoğlu yaptığı değişikliklerle Akhisar, rakip sahada daha istekli bir futbol ortaya koydu ancak konuk ekibin gol girişimleri sonuçsuz kaldı. Skor üstünlüğünün verdiği rahatlıkla oyun kontrolünü elinde tutan Gençlerbirliği ise Jimmy Durmaz, Zec ve Stancu ile Akhisar kalesinde tehlikeli oldu.

87'de Akhisar defansını ileride yakalayan Bogdan Stancu ceza sahası içinde yaptığı şık vuruşuyla farkı üçe çıkardı. Rumen futbolcu bu golüyle aynı zamanda maçın da skorunu belirlemiş oldu: 3-0.

Ligin ilk 3 puanını hanesine yazdıran Gençlerbirliği 3. haftada KDÇ Karabükspor'a konuk olacak. Ankara'dan eli boş dönen Akhisar ise evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Stat:Ankara 19 Mayıs
Hakemler:Abdullah Yılmaz, Ali Saygın Ögel, Bahtiyar Birinci

Gençerbirliği:Ramazan, Serkan Yanık, Ahmet, Tosic, Uğur, Gosso, Jimmy (Dk. 81 Tomic), Nizamettin (Dk. 70 Petrovic), Oktay (Dk. 55 Özgür), Stancu, Zec
Akhisar Belediyespor:Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş (Dk. 46 Kenan), Niasse, Emin, Ahmet (Dk. 46 Mehmet), Bilal, Güray, Bruno (Dk. 81 Sertan)

Goller:Dk. 17 Jimmy, Dk. 33 Zec, Dk. 87 Stancu (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar:Dk. 53 Bilal, Dk. 59 Uğur, Dk. 81 Sonko (Akhisar Belediyespor), Dk. 71 Gosso (Gençlerbirliği)


KAYNAK : ntvspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8326
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER