Real Madridli oyunculardan Dünya Kupası açılımı

Real Madridli oyuncuları, 2014 Dünya Kupası grup eşleşmelerini değerlendirdi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




08 Aralık 2013, Pazar 16:54
İLİŞKİLİ HABERLER
Marcelo rakibinin boğazını sıktı!
Sezon başında Beşiktaş'tan 7.5 milyon euro karşılığında Lyon'a transfer olan Marcelo, Guingamp maçı...
Kartal'da Marcelo kararsızlığı!
Fransız kulübü, Marcelo için teklifini 8 milyon Euro’ya çıkardı. Yönetim, geçen sezon savunmada ser...
Marcelo kararsız! Lyon'un teklifi...
Beşiktaş, Lyon'un talip olduğu Brezilyalı stoperin kararını bekliyor....
Messi'den Ronaldo'ya övgü Marcelo: "Lig bitmeden şampiyon oluruz" Marcelo gollerinin sırrını açıkladı!
HABERİN ETİKETLERİ
cristiano ronaldo, marcelo, angel di maria, iker casillas,
Real Madridli oyuncuları, 2014 Dünya Kupası grup eşleşmelerini değerlendirdi.

Portekizli Cristiano Ronaldo, İspanyol Iker Casillas, Arjantinli Angel Di Maria, Fransız Karim Benzema, Brezilyalı Marcelo ve Hırvat Luca Modriç, Real Madrid tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Uyuduğu için kura çekimini canlı izlemediğini belirten yıldız oyuncu Ronaldo, G grubu eşleşmeleri hakkında, Almanya'nın zor ve her zaman şampiyonayı kazanmaya aday takım olduğunu söyleyerek, ''Ama kazanabileceğimiz bir grup. Bu gruptan çıkabileceğimize inanıyorum'' dedi. 

Portekizli futbolcu, Dünya Kupası'nda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını kaydederek, sözlerini şöyle devam etti:''Tüm maçları aynı şekilde düşünüyorum. Gol atmaya, takıma yardımcı olmaya çalışacağım. Gücüm ne ise en iyisini vermeye çalışacağım. Takımlar arasından en iyisi dünya şampiyonu olacak. Umarım Portekiz de en iyiler arasında olur''

''Son Dünya Kupası'nı kaldıranlardan Casillas'la bu duygunun nasıl bir şey olduğunu sordun mu'' sorusuna ise Ronaldo, ''Bana söylemesine gerek yok. Ben akıllı biriyim. Önemli bir şeyi kaldırmanın ne olduğunu biliyorum. Mutluluğun en büyük olduğunu ve asla unutulmayacak bir şey olacağını biliyorum. Bu benim rüyam. Ama ayaklarımız yere basmalı. İlk gruptan çıkmayı ondan sonra da maç maç ilerlemeyi düşünmeliyiz'' cevabını verdi.

İspanya Milli Takımı'nın kalecisi İker Casillas da son Dünya Şampiyonası takımı olduklarını rakip takımların yüzde 100 performansla mücadele verdiklerini ifade ederek, ''Dünya Şampiyonu olmak zor ama bu ünvanı korumaya çalışacağız. Zor bir grupta olduğumuzun bilincindeyiz. Sakin olup asla hiçbir anda rahatlamamak gerekir'' diye konuştu.

Casillas, kişisel performansıyla ilgili soruları yanıtsız bırakarak, Dünya Kupası'na daha çok zaman olduğunu ve sezon sonunda değerlendirme yapmanın daha doğru olacağını söyledi.

Dünya Kupası'na evsahipliği yapan Brezilya'nın defanstaki önemli futbolcularından Marcelo, şampiyonanın kolay olmayacağını düşündüğünü belirterek, ''İyi bir başlangıç yapmalıyız. Evimizde, taraftarımızın önünde iyi şeyler yaparak, kazanmak için çok arzuluyuz'' dedi.

Marcelo, İspanya'nın son dünya şampiyonu olmasından en iyilerden biri olduğunu, saygı gösterdiklerini ancak ''direk rakip olarak görmediklerini'' ifade etti. 

Arjantinli Di Maria da ''Şampiyonanın Güney Amerika'da olması bizim için çok önemli. İyi şeyler yapmak için çok arzuluyuz'' şeklinde konuştu.

Bu arada ilk defa bir Dünya Kupası'nda forma giyecek futbolculardan Fransız Benzema, iyi bir kura çektiklerini ancak kolay olmayacağını ve gruptan çıkmak için her şeyi yapacaklarını vurguladı. Benzema, ''Hedefimiz şampiyonada en uzak noktaya kadar çıkmak'' derken, Hırvat Modriç de ''Brezilya kupanın favorisi. Hırvatistan olarak ilk defa Dünya Kupası'nın açılış maçını oynayacağız ve benim de ilk maçım olacak. En iyisi yapmaya çalışacağız'' yorumunu yaptı.

Öte yandan basın toplantısı sonrasında futbolcular ellerinde milli formaları ile poz verdi. Real Madridli futbolcular ayrıca, sakat olan ve Dünya Kupası'na katılması şüpheli Sami Khedira'yı da initmadı ve Alman futbolcunun milli formasıyla fotoğraf çektirdiler.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Lucescu yalan mı söyledi?

Galatasaray’a göre, Milli Takım’ın hocası Serdar’ı oynatmam

İşte 23 biletin sahibi ülke...

Gelecek yıl Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak 32 ta

Modric'ten Oğuzhan'a övgü

Türkiye, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında H

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Sonuçları

Futbolda 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 8. hafta maçla
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER