Şota Arveladze: "Tekrar kararı verilirse oynarız"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, katıldığı panelde Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




18 Aralık 2013, Çarşamba 16:46
İLİŞKİLİ HABERLER
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
"Mükemmel bir lig maçıydı"
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 y...
Kemal Özdeş Kasımpaşa'da !
Kemerburgaz Tesisleri'nde Sportif Direktör Nursal Bilgin'in hazır bulunduğu imza töreninde yeni Teknik Sor...
Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim'' Kasımpaşa'dan sol kanada takviye! Scarione, Şota'nın yanına transfer oldu!
HABERİN ETİKETLERİ
şota arveladze, kasımpaşa, kasımpaşa-beşiktaş maçı,
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 'Sporcu Sağlığı' adlı panele katılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş maçı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Arveladze, Kasımpaşa - Beşiktaş maçında yaşanan olaylar sonrası Türkiye'de bir daha oynamayacağını söyleyen Fernandes için "Beşiktaş camiası bir kişiden değil çok kişiden daha değerli." yorumunda bulundu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde 'Sporcu Sağlığı' adlı panele katılan Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze açıklamalarda bulundu. İlk olarak Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmada çıkan olayları değerlendiren Gürcü teknik adam, "Keşke olmasaydı tabi. Ama biz oyuna bakacak olursak mutluyuz. Kesinlikle ikinci devre oynadığımız oyun daha mutlu etti bizi. Fernandes ve Donk'un olayı olmasaydı daha güzel geçecekti. Ama sonucu etkileyecek bir durum yoktu. Almeida için iddia edilen gol pozisyonu tartışılacak bir pozisyon. Doğrusu Donk topu dışarı atsaydı daha iyi olurdu ama. Ama biz inanıyoruz ki hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Bir basın mensubunun 'Maçın tekrarı gerekir mi hocam?' sorusuna başarılı teknik adam çok kısa bir cevap vererek gerekmediğini söyledi. Pozisyonun penaltı olup olmadığı yönünde ki bir soruya ise "Bence penaltı değildi." dedi.

"BEŞİKTAŞ CAMİASI BİR KİŞİDEN DEĞİL ÇOK KİŞİDEN BÜYÜK"

Karşılaşmada çıkan olaylar sonrası siyah - beyazlı yıldız futbolcu Fernandes'in 'Türkiye'de bir daha futbol oynamam' demesini de değerlendiren Şota, "Fernandes çok iyi bir oyuncu. Bu lige güzel renkler veriyor ve birisi bu ligi izlemek istese Fernandes'i izlemek ister. Bilmiyorum aralarında ne olacağını. Ama bir kişi için böyle bütün camiasının karşısına çıkıp 'Ben burada oynamak istemiyorum' demek ne kadar doğru bilmiyorum. Muhakkak bunu kendisi de düşünüyordur. Ben inanıyorum ki Beşiktaş camiası bir kişiden değil çok kişiden daha büyük. Bunu Fernandes'de anlıyor. Belki ilk günün sıcaklığı ile böyle dedi." diyerek, şöyle devam etti: "Kolay değil onun açısından da bir kişinin sahaya girip futbolcuyu tekmelemesi. Ben Beşiktaş ve özellikle Kasımpaşa oyuncularımızı tebrik ediyorum. Çünkü bizim oyuncular korudu orada. İzin vermediler olayın daha da büyümesi için. Ve şunu da ilave etmek istiyorum çıkan iki kırmızı kart sonrası hiç bir oyuncumuz da sevinmedi. Tabi belki içinden sevinebilir. Bende belki sevindim dokuz kişi kaldılar diye. Ama taraftarda alkışlayan olmadı bunu göstermediler. Bu da doğal yani. Biz birisinin birşeyini çalmak istemiyoruz. Biz kazanmak istiyoruz, oyun oynamak istiyoruz. Öyle olduğunu da düşünüyorum."

Maçın tekrardan oynanmasına karar verildiği takdirde Kasımpaşa'nın duruşunun ne olacağı sorusuna ise tecrübeli teknik adam şu cevabı verdi: "Hiçbir şey demeyeceğiz. Ne diyelim oynamayalım mı diyelim? Bilenler ve bu işi takip edenler böyle karar verirse bizde bu karara uyma zorundayız. Çıkacağız oynayacağız. Ama şu an böyle birşey yok. Yani skora etki ve değişen bir şey olmamış. Niye oynayalım ki o zaman."

Şota, Kasımpaşa'nın ligin sonunda ki hedefleri hakkındaki sorulara da "Keşke bunu daha fazla konuşsaydık. Kasımpaşa'nın iyi gidişi. İyi futbolumuz konuşulsaydı. Ama olmuyor bazen. Bugün bu olayı yaşadık. Birisi diye bilir tabi 'Şota senin için kolay sen unutursun' diye. Acılı taraf şu an Beşiktaş. Onların unutması zor ve kolay kolayda unutulmaz. Ama sonuçta bu hayat devam ediyor. Lig devam ediyor bizde devam ediyoruz." cevabını verdi.

Ligin sonunda kendinizi nerede buluyorsunuz? sorusuna ise esprili bir şekilde "İstanbul'da" diye cevap verdi. Soruların ısrarı sonrası ise "İstanbul'da Zekeriya Köy'de evim" diyerek sözlerini tamamladı.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8492
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER