Tekrarlanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında siyah-beyazlılar güldü! 0-3

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve tekrarlanmasına karar verilen Kasımpaşa-Beşiktaş maçını siyah beyazlı ekip 3-0 kazandı. Beşiktaş'ın golleri Hugo Almeida, Pedro Franco ve Veli Kavlak'tan geldi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




11 Şubat 2014, Salı 21:51
İLİŞKİLİ HABERLER
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum...
Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu alınan galibiyetten...
Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel" Beşiktaşlı futbolculara prim müjdesi!
HABERİN ETİKETLERİ
kasımpaşa-beşiktaş maçı, kasımpaşa, beşiktaş,
KASIMPAŞA 0-3 BEŞİKTAŞ

Kural hatası ile tekrarlanan maçta Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında ilk yarıda 3 farkı yakaladı, 10 kişi kaldığı ikinci yarıda da skoru korumayı başardı.. Zirveye daha da yaklaşan Kartal, şampiyonluk umutlarını artırdı.

Ligin 15. haftasında oynanan, ancak Ryan Donk'un hareketi nedeniyle "kural hatası" olduğu gerekçesiyle tekrarına karar verilen maçta Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ilk yarıdaki karşılaşmaya göre 3 değişiklik yaptı. Lacivert-beyazlı takımla yapılan ilk maçta taraftar saldırısına uğrayan Manuel Fernandes, Gaziantepspor maçında olduğu gibi mücadeleye yedekler arasında başladı. Tekrar maçında Fernandes'in yerine ilk maçta sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Gökhan Töre, teknik direktör Slaven Bilic tarafından sahaya sürüldü.Kara Kartallar"ın devre arası transferleri Dany Nounkeu ve Jermaine Jones, statü gereği Kasımpaşa maçında forma giymedi.

Lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü Shota Arveladze Beşiktaş karşısında, 3-1 mağlup oldukları Torku Konyaspor maçının ilk 11'ini bozmadı. Ligin 15. haftasındaki mücadeleyi kart cezaları nedeniyle kaçıran Ryan Babel ile Adem Büyük, bugünkü karşılaşmada forma giydi. 15 Aralık'taki maçta ilk 11'de oynayan Malki, yedek soyundu. İlk karşılaşmada forma giyen Halil Çolak ve Orhan Şam, bu sefer sakatlıkları nedeniyle tekrar maçında oynama şansı bulamadı.Kasımpaşa'da devre arası transfer edilen Tunay Torun ile Alpaslan Öztürk, kurallar gereği tekrar mücadelesinde görev alamadı. İki takım arasındaki maçta, elindeki topla Beşiktaşlı futbolcu Hugo Almeida'nın ayağındaki topa müdahale eden ve maçın tekrar oynamasına neden olan Ryan Donk, bu sefer yedek soyundu.

İlk 25 dakikası durgun geçen karşılaşmada vitesi artıran Kartal peş peşe bulduğu gollerle Kasımpaşa'yı şaşırttı. 26. dakikada dakikada sahneye çıkan Almeida, iptal maçına olduğu gibi ağları sarstı. 34. dakikada ikinci yarıyla birlikte Bilic'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Pedro Franco, ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan isim oldu. İki farkı yakalayan Kartal, 44. dakikada 3-0 öne geçti. Ceza sahası içine yapılan ortada Kasımpaşa'nın savunmasının yaptığı hatayı affetmeyen Veli Kavlak topu ağlara gönderdi.

İkinci yarıya Beşiktaş şokla başladı. 49. dakikada rakibine sert bir müdahalede bulunan Serdar Kurtuluş ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Ancak siyah beyazlılar bu kez iyi kapandı ve son iki maçta yaptığı basit hataları yapmadı. Kasımpaşa'da Shota'nın hamleleri de sonuç vermeyince siyah beyazlılar çıok kritik bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Peşpeşe 3. galibiyetini elde eden siyah beyazlılar 39 puana yükseldi. Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Kasımpaşa ise 30 puanda kaldı.

Misafir
11 Şubat 2014, Salı 22:34

nedense bedeli hep anadolu takimlari ödüyor.ayni kural hatasini besiktasli bir futbolcu yapsaydi sonuc aynimi olacakti? elinizi vicdaniniza koyun ve cevap verin!

Misafir
11 Şubat 2014, Salı 22:29

kural kuraldır .sana göre bana göre değil.hata yapan bedelini öder,,,,

Misafir
11 Şubat 2014, Salı 22:10

lafta büyük camiaya yaziklar olsun.alinan 3 puani asla hak etmediler.tamam,yapilan bir hataydi ama besiktas sirf o topa vuruldu diyemi maci kaybetti yani.sirf o bir pozisyondanmi yenildi? neymis,kural hatasiymis.haklinin güclü oldugu bir ligde degil,güclünün hakli oldugu bir ligde oynuyoruz.besiktas 3 puana muhtac degil,eger muhtacsa acinacak durumdalar.aynisini besiktas yapsa kimsenin umrunda bile olmazdi,hatta carsi bozuntulari madalya bile takarlardi.ligde 3'den fazla takim var beyler,yeter.

 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER