Göztepe'de zirve sendromu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'’ta Yeni Malatyaspor’la evinde berabere kalarak ilk kez lider olma şansını kaçıran Göztepe, bu sezon üst üste üç galibiyete hasret kaldı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




27 Şubat 2014, Perşembe 14:34
İLİŞKİLİ HABERLER
Göztepe fırtına gibi...
Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ederek 10 puanla 3'üncü sıraya yükselen Göztepe, bu kategor...
Göztepe'ye İtalya'dan stoper
Süper Lig'de Trabzonspor'u evinde 3-2 yenerek galibiyetle tanışan ve milli maç arasına moralli giren ve k...
Okan Buruk: "Şampiyonluk..."
Türkiye 1'inci Ligi'nde ilk 10 haftayı 21 puanla 2'nci sırada geçen Göztepe, Süper Lig yolunda emin adı...
Giray Kaçar: "Göztepe gibisini görmedim" Göztepe taraftarı rekor kıracak! Göztepe deplasman karnesine güveniyor
HABERİN ETİKETLERİ
göztepe, 2. lig, tff 2. lig, spor toto 2.lig beyaz grup,

Lige iki maçta 1 puanla adım atan sarı kırmızılı ekip, henüz startta liderin 5 puan gerisine düştü. Ardından Dardanel ve Yeni Malatyaspor galibiyetleriyle lider Hatayspor’la farkı 2 puana indiren Göztepe 5'inci haftada rakibiyle evinde yenişemeyerek fırsat tepti. Göztepe, o maçın ardından Yeni Malatyaspor yenilgisiyle yine 6 puan geri düştü.

Grupta 11 ve 12'nci haftalarda Gümüşhanespor ile Tokatspor’u yenen Göztepe 13'üncü haftada taraftarı önünde Aydınspor’la berabere kalınca farkı yine azaltamadı. İlk yarı Pendikspor ve Turgutluspor galibiyetleriyle biterken, ikinci yarıya Zafer Turan yönetiminde Gaziosmanpaşa beraberliğiyle başlayan Göztepe, Hatayspor’un takıldığı ilk haftada önemli bir fırsattan yararlanamadı. Son olarak Anadolu Selçuklu ile Hatayspor galibiyetleriyle 9 puana çıkan farkı 2’ye indiren Göztepe yine evinde Yeni Malatyaspor'a takıldı. 42 puanda kalan Göztepe 44 puanlı Hatayspor'dan koltuğu devralma fırsatını tepti.

BÜYÜK HASRET

Yeni Malatyaspor karşısında öne geçtiği maçta devre arasında takımdan gönderilen İlyas’ın ayağından yediği golle galibiyeti kaçıran Göztepe, 3 yıl sonra lider olma fırsatını tepti. Sarı kırmızılı ekip son olarak 2'nci Lig Beyaz Grup’u şampiyon bitirdiği 8 Mayıs 2011’de zirvede yer aldı. Göztepe o tarihten bu yana PTT 1'inci Lig’de 68, 2'nci Lig’de 23 olmak üzere toplam 91 lig haftasında koltuğa hasret. Bitime 11 maçın kaldığı grupta lider Hatayspor 44, Göztepe ve Giresunspor 42’şer, Pendikspor 41, Yeni Malatyaspor 38, İnegöl 37 puanda.

Göztepeli taraftarlar, Yeni Malatyaspor beraberliği sonrası sosyal medyadan sert eleştirilerde bulundu. Zafer Turan yönetiminde 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik aldıklarını hatırlatan taraftarlar, Yeni Malatyaspor maçında takım 1-0 öndeyken devre arasında Enes’in çıkarılıp defansif Berkay'ın alınmasını skoru korumaya yönelik bir hamle olarak değerlendirdi. Yenilerden Hasan Ali ve Tunç Murat ve Volkan’ın beklentilerin uzağında kaldığını, skor yükünü eski futbolcuların çektiğini dile getirdi. Sarı kırmızılılar maçların yeniden Atatürk Stadı’na alınması da tepki gösterdi.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Tuncay Şanlı'dan veda mesajı!

3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor'da teknik direktör Tuncay

Çalhanoğlu kardeşin performansı!

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'da Mili oyuncu

Bucaspor'da af çıktı!

2'nci Ligi Beyaz Grup'ta pazar günü ağırlayacağı Nazilli Belediy

84 yıllık Erciyesspor kayyuma gitti

Erciyesspor, bu sezon yapılan 4. genel kurulun ardından yönetim, de
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17091
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER