Mancini temeli attı

Erman TOROĞLU / SABAH
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız



09 Şubat 2014, Pazar 10:47
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Büyük bir fiyasko
Belediye, televizyonlarda "Kar yağacak" diye uyardı. Ama G.Saray yönetimi araştırma gayreti sarf etmiyo...
Yakaladın 5 yap
Rakip 10 kişi kalınca farkını ortaya koyacaksın. Beşiktaş ikinci golü yiyor. Ceza sahası çevresinde ...
Hakem böyle istedi
MAÇIN neticesine bakıp ve gollerin atılan dakikalarına bakıp ‘Amma maç olmuş' demeyin. Maales...
Ameliyat lazım Gecenin iyisi Fener değil Mert Günok'tu Bileğinin hakkıyla
Mancinitakım üstünde etkinliğini göstermeye başladı. Melo, Burak ve Muslera da iyi oynayınca rahat kazanıyorlar. 3... M, 1... B, 1... H
Mancinitakım üstünde etkinliğini göstermeye başladı. Melo, Burak ve Muslera da iyi oynayınca rahat kazanıyorlar. 3... M, 1... B, 1... H
3 M'nin bir tanesi; Mancini. Yavaş yavaş takım üstünde etkinliğini göstermeye başladı. Herkesi oynatmaya çalışıyor. Anladığım kadarıyla da Galatasaray'ın temelini atmaya başladı. Günlük yaşamıyor. Doğru yolda.
İkinci M: Melo; Uzun zamandır hatasız oynuyor.Müthiş mücadele ediyor. Takımının kaynayan kazanının altına odun atıyor.Ateşi söndürmüyor. Yüksekte tutuyor.
Üçüncü M: Muslera;Her takımın aradığı ideal bir kaleci. Yenecek golleri yiyor, yenmeyecekleri yemiyor.Otomatik sigorta gibi.Takım devreden çıkınca bağlantıları kurup takımının maça devamını sağlıyor.
Bir B: Burak;İyi mücadele ediyor. Geriye de geliyor. Yüzde yüz bulmadığı pozisyonlarda arkadaşlarına gol pasları vermeye çalışıyor. Umut'a attırdığı üçüncü golde olduğu gibi. Ama kendisi yüzde 60-70 pozisyondaysa arkadaşı da yüzde 80-90 pozisyondaysa ona vermiyor, kendi bencillik yapmaya kalkıyor.

İLK UÇAKLA GERİ YOLLARLAR!
Bir H: Hakem; 
Maç normal gitti... Galatasaray da kazandı... Belki de kimse üzerinde durmayacak. Ama şampiyonluk maçı olsa ve dakika 17'deki pozisyon yaşansa ki bu pozisyonda Eskişehir kalecisinin Burak'a yaptığı hareket faul.Bariz gol şansı... Ceza alanı içi... Penaltı ve kırmızı kart.Penaltıyı vermiyorsun. Tamam. Peki o zaman aldatmaya yönelik hareketten dolayı Burak'a neden sarı kart çıkarmıyorsun?Yani ne onu yapıyorsun, ne ötekini... Sevgili Cüneyt, Dünya Kupası finallerinde böyle bir pozisyonu es geçersen, ertesi sabah ilk uçakla seni memleketine yollarlar. Tahmin ediyorum üç beş hafta sonra Galatasaray'da şöyle bir yapı olacak.Belki bir tatlı rekabet olacağa benziyor ama daha da net herkes haddini bilecek: 'Ben bu takımda banko oynarım' 'Ben bu takımda yedek beklerim, sıram gelince oynarım' 'Ben bu takımda kadroya giremem.'Çünkü Galatasaray kadrosunda alternatif fazlalaştı.Yapılan 9 transferden sonra takımın yaş ortalaması 4.5 yaş azaldı.Bunların hepsi sarı-kırmızılıların lehine hareketler. Bekleyeceğiz, göreceğiz.
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8552
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8400
Sporda ilginç görüntüler!
42345
Federer'in çocukla maçı
41689
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17151
GAZETE YAZARLARI
G.Saray 'Ben şampiyonluğu istiyorum' diyor Mancinisürekli rotasyon yapıyor, takımını ekonomik kullanıyor. S
Mancini temeli attı Mancinitakım üstünde etkinliğini göstermeye başladı. Melo, Bura
G.Saray'da taşlar oturuyor G.Saray,önde Burak ve Sneijder'in de üst düzeyde aktif olduğu müt
Kötü günde çabalayanlar Dallas dizisi bile bir süre sonra bitti. Malum zihniyetin Beşikta
Enerjileri yetti Beşiktaş, dün tamamen yeni bir hücum ekibiyle oynadı. Yüksek b
EN ÇOK OKUNANLAR