Enerjileri yetti

febimptg
Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız



22 Aralık 2013, Pazar 10:51
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ersun Yanal geç kalınca...
Ersun Yanal, 10 kişi kalıp 2-1 öne geçince 4-4-1 ya da 4-3-2'ye dönebilirdi ama ilk yarıyı müdahale ...
Selçuk-Melo uyumu!
Sarı-Kırmızılı takım, Selçuk ve Melo ikilisini dün akşam, 2 sezon önceki gibi kullandı. Bu iki is...
Kompakt oyun yetti
Beşiktaş geçen haftaya oranla daha kompakt, savunması orta sahasına yakın durabilen bir takımdı. Kaz...
Savunmanın refleksiyle Kurumsallaşma mı? Sanmam! Terim'in numarası
Beşiktaş, dün tamamen yeni bir hücum ekibiyle oynadı. Yüksek becerili olmasa bile çabası yüksek bir takım görüntüsü verdi. Kara Kartal, rakibin düşük kalitesiyle de oyunu bırakmayıp, istediği sonucu aldı

Beşiktaş haftalardır çok iyi başlayıp golü bulduğu maçlarda oyunu rakibine verip kalesinde gol görüyor. Dün çok eksik de değil, tamamen yeni bir hücum ekibiyle oynasalar da bu hataya düşmediler. Holosko sağda, Uğur solda, Olcay santrfor arkasında ve Mustafa Pektemek’le hareketliydiler. Belki yüksek becerili değil ama çabalı. Oyunu kurma işi ise Veli-Necip ikilisindeydi. Başta zorlandılar ama rakibin de düşük kalitesiyle oyunu bırakmadılar. Golü bulduktan sonra biraz sendeleseler de oyunu rakibe hiç vermediler. 

Okan hoca denemedi

Özellikle de Deniz Yılmaz sakatlanıp çıktıktan sonra rakip kaleye inmeyi başardılar. Çok top kaybetmelerine rağmen, Elazığ’ın her şartta ayağa pasla çıkma fikri onların baskılarını manalı kıldı. Akın sürekliliği sağlandı. Beşiktaş tarzı bir pres oyununa ara sıra uzun oynamak gerekliliği ondan istediğini alan hemen her takım tarafından sergilendi ama Okan hoca bunu denemedi. Beşiktaş için çok zayıf bir oyunu, ekibi ve planı vardı Elazığspor’un. İkinci yarıda Holosko devreye girince iş tamamen çözüldü. 

Uğur en iyisi

Maçın ilk yarısında Beşiktaş’ın ve sahanın en iyisi Uğur Boral’dı. Basit oynayarak ne kadar etkili olunabileceğini gösterdi. İlk yarıda yaratılan hemen her pozisyonda onun payı var. Golde attığı falsolu kornerde son derece başarılıydı. Bu kadar ara verdikten sonra bu kadar etkili oynamak tecrübe ve kendini tanımakla oluyor.  Çıkması da çıkışı da hatalı

Zülküf’ün ilk golde kaleyi terkedip çıkma kararı yanlış. Altı pasın oldukça dışına, dışa doğru falso alarak gelen yüksek bir topun düşeceği yeri hesaplayamazsanız alamazsınız. Yani çıkma kararı doğru değil. Aynı zamanda çıkış tarzı da çok yanlış. 

Olacaklar mı?

Çabalarına söyleyecek hiçbir şey yok. Çalışkanlar, uğraşıyorlar. Ama gelişmek bir yana geriliyorlar. Necip ve Mustafa Pektemek Beşiktaş’ta oynadıkları ilk maçın gerisindeler. Mustafa 63 maçta 11 gol atabilmiş. Açık söyleyeyim çok umutlu olduğum bu genç adamın bu kadar gol atmış olabilmesine şaşırdım. Bu sene hiç atamadığından belki. Ama ilerleme kaydedemiyor bu kesin. Dün iki golde de var. İkinci golde asist yapıyor dördüncüde ise Bilica’ya bunu yaptırıyor. Bu çabasının ödülü, ama fazlası lazım. Bunları santrfor yapmalı.  

KAYNAK :
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8568
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8426
Sporda ilginç görüntüler!
42364
Federer'in çocukla maçı
41706
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17170
GAZETE YAZARLARI
G.Saray 'Ben şampiyonluğu istiyorum' diyor Mancinisürekli rotasyon yapıyor, takımını ekonomik kullanıyor. S
Mancini temeli attı Mancinitakım üstünde etkinliğini göstermeye başladı. Melo, Bura
G.Saray'da taşlar oturuyor G.Saray,önde Burak ve Sneijder'in de üst düzeyde aktif olduğu müt
Kötü günde çabalayanlar Dallas dizisi bile bir süre sonra bitti. Malum zihniyetin Beşikta
Enerjileri yetti Beşiktaş, dün tamamen yeni bir hücum ekibiyle oynadı. Yüksek b
EN ÇOK OKUNANLAR