Çalımbay'dan 'iptal' sözleri! "Beşiktaş..."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mersin Stadyumu'ndaki eksiklerinin en az 3,5 ay daha sürecek olmasının kendileri için büyük bir dezavantaj olduğunu söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




03 Eylül 2014, Çarşamba 17:24
İLİŞKİLİ HABERLER
Rıza Çalımbay'dan Volkan Şen yorumu!
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, oynamayan futbolcuların takıma adapte olması için...
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?"
Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden sonra maçı değerlendirdi. ...
Lucescu: Gurur duyuyorum... Beşiktaş hisseleri de coştu "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel"
HABERİN ETİKETLERİ
rıza çalımbay, beşiktaş,

Rıza Çalımbay, kulüp binasındaki haftalık değerlendirme toplantısında stat zemini üzerinde durdu, "İlk yarı en çok deplasman maçı yapan takım biziz.

9 deplasman maçımız var. Üstüne üstlük bir de biz 3-4 maç böyle aksilik yaşarsak bu olur bize 13-14 maç deplasman. Bu da hiç iyi olmaz" dedi. Çaykur Rizespor maçının Antalya'da oynanıp oynanmayacağı konusunu da değerlendiren Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Ben bunu yönetime de söyledim ve böyle bir şeyin olması mümkün değil. Çünkü bizim her şeyden önce taraftarlarımızla beraber olmamız gerekiyor. Tek hedefimiz, maçımızı Tarsus'ta oynamak. Bizim için en yakın yer Tarsus. Tarsus olmasa Gaziantep'i var, Adana'sı var, Kayseri var. Bunlardan bir tanesinde oynarız. Passolig ile ilgili kulübümüz zaten bütün cezayı da göze aldı. Bizim için önemli olan puan ve puanlar kazanmak."

Dışarıda oynamak zorunda kalmalarını avantaja dönüştürmeleri gerektiğini de belirten Rıza Çalımbay, bu konuda şöyle dedi:
"Tesisimizdeki sahamızda bakıma giriyor. Bizim böyle sıkıntılarımız var. Yoksa Beşiktaş maçında kötü oynamadık ama ne olursa olsun o maçı bizim iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyordu. Maçın başında hakemlere, maçı iptal etmelerini söyledim. Eğer hakem Tolga Özkalfa kaptanları toplayıp o maçın durumunu söyleseydi, iptal etseydi, büyük takdir kazanırdı. Çünkü her şeyden önce futbolcunun sağlığı önemli. Biz bu maçta bir oyuncumuzu kaybettik. Beşiktaş bir oyuncusu kaybetti. Biz ondan önce oynadığımız Adanaspor maçında 2 oyuncumuzu kaybettik. Yani sağlık açısından da önemliydi. Tabi artık bizim bu olumsuzlukları artıya çevirmemiz gerekiyor. Bazı şeyleri kabul etmemiz gerekiyor. Önümüzde bir 10 günlük kampımız var. O kampın ardından da direk İstanbul'a geçeceğiz."

"YÖNETİMİN SUÇU YOK"

Beşiktaş maçının oynanmasında yönetimin suçunun olmadığını da belirten Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Stada bakan arkadaşlar, sahanın yüzde 80 yüzde 90 maça hazır olacağını söyledi. Bu sahada kesinlikle hiçbir aksi bir şeyin olmayacağını ve Beşiktaş maçından sonra sahaya bir şey olmayacağını, 21 günlük ara olduğunu, sahayı çok iyi yapacaklarını söylediler. Ama maalesef saha umduğumuzdan daha kötü oldu. Yani sahayı kaybettik. Bu hata çimcilerin hatası bence. Bana göre Türkiye'nin en güzel statlarından bir tanesi gerçekten mükemmel bir stat. Ancak zemini de şu anda Türkiye'deki en kötü zeminden bir tanesi, belki de en kötüsü. Mersin'de bizi şok eden kentte tesisin olmaması. Yani Türkiye'nin en eski kulüplerinden bir tanesinin maalesef böyle güzel çim sahaları olan, takımın kampa girebileceği bir yerin olmaması bizi üzdü. Bizim bu şartlarda da gereken her şeyi yapacağız. Tevfik Sırır Gür Stadyumu, Bursaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor."

GAZETECİLERLE-TARAFTARLAR TARTIŞTI

Rıza Çalımbay'ın toplantıya başlamasından kısa süre sonra bazı taraftarlar içeriye girdi. Bunun üzerine basın mensupları, toplantıya taraftarların girmesinin uygun olmadığını dile getirerek dışarı çıkmalarını istedi. Bunun üzerine basın mensupları ile taraftarlar arasında tartışma çıktı. Rıza Çalımbay ile kulüp yöneticilerinin araya girmesi ile tartışma önlendi, taraftarlarının birçoğu dışarı çıktı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER