Gerrard'ı menajeri istemedi

Kasımpaşa'nın Hollandalı yıldız futbolcusu Ryan Babel, Avrupa kupalarına gitmek için takıma takviyeler yapılması gerektiğini söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




14 Ocak 2015, Çarşamba 13:28
İLİŞKİLİ HABERLER
"Beşiktaş’ta, Liverpool’daki ortamı buldum"
Sezona müthiş bir başlangıç yapan Ryan Babel, RB Leipzig maçında attığı şık gol ve oynadığı fut...
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Babel'den sakatlık açıklaması!
Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel, 2-0 kazandıkları Osmanlıspor karşılaşmasının ardından yayı...
Liverpool, Sakho'nun bonservisini belirledi "Mükemmel bir lig maçıydı" Alman efsane'dan olay Beşiktaş yorumu!
HABERİN ETİKETLERİ
steven gerrard, liverpool, ryan babel, kasımpaşa,

Lacivert-beyazlıların Antalya'nın Belek beldesinde yaptığı kampta sorularını yanıtlayan Babel, geçen sezona oranla daha az puan topladıklarını belirtti.

Hollandalı futbolcu Babel, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini aktararak, "Geçen senenin ilk yarısına göre bu sezon çok iyi geçmedi. Umarım ikinci yarı çok daha iyi olacak. Bizim hedefimiz Avrupa'ya gitmek ama kadromuza takviye yapmalıyız. Kadromuzu güçlendirirsek hedefimize daha rahat ulaşırız" diye konuştu.

Sakatlıklar ve cezalar yüzünden zaman zaman kadronun daraldığını dile getiren Babel, 3-4 futbolcu takviyesiyle istedikleri pozisyonda ligi bitirebileceklerini ifade etti.

"Daha iyisini yapmam lazım"

Süper Lig'in ilk 16 haftasında 5 gol kaydederek takımın en fazla skor üreten üç oyuncusundan biri olan Babel, daha iyi bir performans göstermesi gerektiğini kaydetti.

Babel, takımın performansının her şeyden daha önemli olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Kişisel olarak kendi performansımı ön plana çıkarmayı çok sevmiyorum. Çünkü kişinin performansıyla övünmesi doğru değil. Futbol bir takım oyunudur. Tek bir kişi oynamıyor. Tek kişi olarak değerlendirmemek lazım. En yüksek seviyemi daha sahaya yansıtamadım. Kendimi iyi biliyorum, daha iyisini yapmam lazım."

Bir futbolcunun performansının iyi olabilmesi için yanındaki oyuncuların da kaliteli olması gerektiğini vurgulayan Babel, "Messi, inanılmaz bir futbolcu ama onun etrafındakiler de inanılmaz. Bu yüzden bu performansı gösteriyor. Messi başka bir takımda oynasaydı bu kadar iyi bir oyuncu olamayabilirdi. Etrafımızdaki futbolcuların da performansı oyuncuyu etkiler" ifadelerini kullandı.

"Gerrard'ı menajeri istemedi"

Babel, eski takım arkadaşı Steven Gerrard'ın efsane olduğu Liverpool takımını sezon sonu bırakacak olmasını da değerlendirdi.

Gerarrd'ın bu kararının sebebinin Liverpool'un menajeri Brendan Rodgers olduğunu iddia eden Babel, "Gerrard dünyanın en iyi orta saha oyuncusu. Kesinlikle arkasında büyük bir boşluk bırakacak. Gerrard, menajeri kendisini çok fazla oynatamayacağını söylediği için Liverpool'dan ayrılıyor. İkinci planda olmak istemediği için ABD'ye gitmeyi tercih etti" diye konuştu.

"Türkiye, Hollanda'yı yenebilir"

Babel, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Türkiye ile Hollanda arasında 28 Mart'ta oynanacak karşılaşmanın zor geçeceğini dile getirdi.

Hollanda Milli Takımı'na tekrar çağrılma beklentisinin olmadığını anlatan lacivert-beyazlı futbolcu Babel, "Hollanda iyi futbol oynamıyor. Performansları düşük. Türk Milli Takımı'nın Hollanda'yı yenme şansı yüksek. Türkiye kazanarak, Hollanda'yı grupta geride bırakabilir" diyerek sözlerini tamamladı.



KAYNAK : AA
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

İtalya'dan müthiş iddia!.. Fenerbahçe...

Geçtiğimiz sezon devre arasında ve bu yaz transfer döneminden bir

Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"

Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıy

Emenike'ye büyük şok!..

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın Olympiakos takımı

Çarpıcı gerçek: "Barcelonasız La Liga..."

İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Başkanı Javier Tebas, Barcelo
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER