"Cardozo'ya Çin'den..."

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Paraguaylı golcü oyuncuları Oscar Cardozo konusunda kendilerine Çin'den resmi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




11 Şubat 2016, Perşembe 14:33
İLİŞKİLİ HABERLER
Futbolda transfer dönemi yarın başlayacak
Futbolda 2017-2018 sezonu 1. transfer ve tescil dönemi, yarın başlayacak....
Formula 1'de sıradaki durak Çin
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, Çin'de koşulacak sezonun ikinci etabıyla devam edecek....
10 numara temasları sürüyor!
Transfer döneminin bitimine 6 gün kala, Sarı-Lacivertli taraftarların 10 numara bekleyişi devam ediyor. Y...
Beşiktaş'tan forvet atağı! Çinliler Sow'a servet teklif etti! Yanal'dan transfer itirafı!
HABERİN ETİKETLERİ
oscar cardozo, çin, transfer,

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Paraguaylı golcü oyuncuları Oscar Cardozo konusunda kendilerine Çin'den resmi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanını izleyen Örem, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Örem, Cardozo'nun Çin'e transfer olacağına ilişkin haberlere yönelik bir soru üzerine, bu futbolcunun sakatlığı nedeniyle izinli olarak antrenmana çıkmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çin piyasayı tamamen günübirlik açıklamalarla sallıyor. Cardozo'nun sportif olarak kariyeri ortada. Cardozo gibi bir oyuncuya oradan teklif gelmesi çok doğal ama şunu söylemek gerekir ki, bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok. Dolayısıyla teklif gelmemiş bir şeyi değerlendirme yapmak çok doğru değil zaten. Douglas ve Cavanda konusunda da aynı şey geçerli. Şu anda bize yansıyan resmi teklif yok."

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU
Sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın Kayserispor karşısında forma giymek istediğini vurgulayan Örem, "Onur'un ayağında dış yırtık vardı. Tedavisi yapıldı. Kendisiyle, doktorla yapılan görüşmelerde istekli. Son kararı doktor raporu ve buna bağlı hocanın kararı belirleyecek. Kendisi oynayacağını beyan ediyor, uygun görülürse oynar" ifadelerini kullandı.

Bosingwa ve Musa Nizam'ın ağır gribal enfeksiyon geçirdiklerini hatırlatan Asım Örem, "Bugün ikisi de takımdan ayrı çalıştı. Güç olarak kendilerini zayıf hissediyorlar ama onlar da oynamak, takıma katkı yapmak istediğiyle yarınki antrenmana çıkacaklar. Maça kadar durumları netleşecek" diye konuştu.

Erkan Zengin'in ücretinde indirim konusunda ise Örem, "Başkanımız bu konuda dün Erkan ile görüşmeler yaptı. Olumlu gidiyor görüşmeler, olumlu da sonuçlanacak inşallah" değerlendirmesinde bulundu.

Örem, diğer oyunculara göre düşük ücret alan Mustafa Yumlu'nun ücreti konusunda ise bir iyileştirme yapacaklarını belirtti.

Takım içindeki hava konusundaki bir soru üzerine de Örem, şunları kaydetti:

"Şu anda hava biraz da sakatlıklarla ilgili. Sakatlıklarla ilgili bazı birliktelikler azalmış. Bugünkü, dünkü idmana baktığımızda sahada olumlu bir yansıması var, mücadele gücü artmış. İyileşip dönenler olumlu hava yarattı. Topla mücadeleyle ilgili bugün güzel şeyler gördük sahada, umarım bu Kayserispor maçına yansıyacaktır."

Futbolcuların düzenli olarak ücretlerini alamamalarının performanslarını etkilediği yönündeki görüşler konusunda da Örem, şunları söyledi:

"Bu bahsettiğim gibi sakatlıklarla da ilgili ekonomik olarak çeşitli düzenlemeler yapıldı, oldukça sıkı yönetiliyor kulüp. Başkanımızın en büyük attığı adımlardan biri bu aydan itibaren düzenli ödemelere geçilmesi. Futbolcu, maaşı geldiği zaman ödemesini almak zorundadır. Ben onlara çok bağlamıyorum bu işi, bu bir hava. Biraz şanssızlıklar, sakatlıklar, biraz da saha içinde o günkü maçın şartları, zemini, Akhisar Belediyespor maçında böyle bir sonuç çıktı. Bu maçta inşallah düzelecek."

Taraftarlardan destek isteyen Asım Örem, "Bu sene geçiş dönemi yaşıyoruz. Bu dönemde takımın taraftar desteğine çok ihtiyacı var. Elimizden geleni yönetim olarak ortaya koyuyoruz, futbolcu da bu isteği uyandırmaya çalışıyoruz, uyanıyorlar da. Taraftarın yapacağı şey gelip takımını sahada desteklemesi" diye konuştu.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER