Çalımbay: ''Geçen seneye göre mutlu değilim''

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk iki haftasında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




06 Eylül 2016, Salı 17:59
İLİŞKİLİ HABERLER
Rıza Çalımbay'dan Volkan Şen yorumu!
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, oynamayan futbolcuların takıma adapte olması için...
"Kayserispor'u yeneceğiz"
Kasımpaşa’nın deneyimli sağ beki Popov, “Bu maçı alıp Galatasaray’a kaybettiğimiz puanları tela...
Çalımbay'dan Eto'o ve Nasri açıklaması!
Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonunda oynayacakları Kayserispor maçına değinirken...
Rıza Çalımbay: ''Her şeyimizi ortaya koyacağız'' Eto'o tarihe geçti! "Mükemmel bir lig maçıydı"
HABERİN ETİKETLERİ
rıza çalımbay, kasımpaşa,
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, ligin ilk iki haftasında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Skor olarak istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirten Çalımbay, "İlk 2 hafta bizim için skor olarak iyi değildi. Hem Trabzonspor hem de Adanaspor karşılaşmaları, çok iyi bitireceğimiz maçlardı. Özellikle Trabzonspor maçında hiç pozisyon vermeden mağlup olduk. Kendi hatamızdan verdiğimiz bir pozisyonla yenik duruma düştük ama mücadele olarak her konuda gayet başarılıydık. Adanaspor maçında da ilk 20 dakika çok iyiydik. Belki de çok farklı kazanacağımız bir müsabakaydı." ifadelerini kullandı.

Geç gelen transferlerin ve kadronun eksik olmasının alınan sonuçlarda etkili olduğunu savunan Çalımbay, performanslarının çok üstüne çıkmaları gerektiğini belirtti.

Bu sene yaptıkları transferlerin takıma çok geç katıldığını, hala sakat ve hazır durumda bulunmayan oyuncuları olduğunu aktaran Çalımbay, "Her şeyden önce bizim zamana çok ihtiyacımız var. Biz geçen sene Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor, Osmanlıspor gibi takımlarla aynı ayardaydık, hatta daha iyiydik. Elimizdeki kadroyu koruyup 4-5 oyuncu alabilseydik, şu anda şampiyonlar ligine oynayan takımlardan biri olacaktık." değerlendirmesinde bulundu.

- Geçen seneye göre mutlu değilim

Alınan küçülme kararı sebebiyle çok iyi oyuncuları kaybettiklerini söyleyen Çalımbay, "Geçen seneye göre mutlu musunuz derseniz, kaybettiğimiz arkadaşlarımızdan dolayı değilim." dedi.

Takımdan ayrılan futbolcuların yerine aldıkları oyuncuların da takıma çok geç katıldığını ve Sadiku haricinde diğer transferlerin çıplak gözle seyredilmediğini dile getiren Çalımbay, şunları kaydetti:

"Tabi ki sonuna kadar bu ligde mücadelemizi göstereceğiz. Bu sene yinede hedefimiz ligi çok iyi bir yerde bitirmek. Bu haftalar bizim için her maç biraz önce saydığım nedenlerden dolayı zor olacak. Henüz tam takım olarak bir araya getirip oturamadık. Milli maç arasında da beş arkadaşımız yoktu. Sivas'ta bir hazırlık maçı oynadık. 1-0 kazandık. Biz kendimize güveniyoruz ama tabi ki kolay bir maç oynamayacağız. Takım olarak her konuda hazırız. Ne kadar eksiğimiz olsa da, ne kadar bazı arkadaşlarımız hazır olmasa da, oradan iyi bir neticeyle ayrılmak tek düşüncemiz. Onuda inşallah başaracağız."

Milli maç sebebiyle lige verilen aranın iyi geçmediğini ve Sivas'ta oynanan hazırlık mücadelesinde Ferhat Kiraz, Koita ve Etoundi'nin sakatlandığını ifade eden Çalımbay, "Hem sakat futbolcular hem de milli takıma giden oyuncular vardı. Etoundi, büyük beklentilerimizin olduğu bir futbolcu. Bir türlü takıma katılamadı. Hem sakat hem sıkıntıları var. Arkadaşlarımızdan beklediğimiz performansı alabilirsek, bir sıkıntımız olmayacak. Bu arkadaşlarımızın çoğu zaten Türkiye Ligi'ni bilmiyorlar. O yüzden bu kadar süre normal, hatta dahada zaman lazım." şeklinde görüş belirtti.

Rıza Çalımbay, sırasıyla oynayacakları Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarının çok zor geçeceğini ve ellerindeki kadroyla en iyisini yapacaklarını sözlerine ekledi.

- Kasımpaşa'da Başakşehir hazırlıkları

Lacivert-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir mücadelesinin hazırlıklarına başladı.

Kemerburgaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından dayanıklılık, şut ve pas çalışmasıyla sürdürülen idman, taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamlandı.

- Teknik heyet ile basın mensupları kozlarını paylaştı

Rıza Çalımbay yönetimindeki teknik heyet ile Kasımpaşa'yı takip eden basın mensupları maç yaptı. 20'şer dakikadan 2 devre halinde oynanan maçta teknik heyet, basın mensuplarını 12-3'lük skorla mağlup etti. Maçın ardından Rıza Çalımbay ve ekibi ile basın mensupları centilmence tokalaşarak fotoğraf çektirdiler.


KAYNAK : Sporx
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER