Dünya şampiyonu gibi karşılandı!

Yunanistan'ın Atina Kentinde düzenlenen Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda 58 kg'da mücadele eden Cavit Acar büyük bir başarıya imza attı.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




13 Eylül 2017, Çarşamba 14:25
İLİŞKİLİ HABERLER
HABERİN ETİKETLERİ
cavit acar,

Birinci turda Gürcü Avrupa Şampiyonu rakibi Tornike Katamadza'yi 11-10, ikinci turda Güney Afrikalı rakibi Frederik Nortje'yi tuşla yenen güreşçi, üçüncü turda Azeri güreşçi Turan Bayramov'a yenildi.

Ardından Azeri rakibi finale çıkınca repesaj maçına hak kazanan Cavit Acar, bu mücadelede Kazakistanlı Didar Murakhmet'i 10-8 yendi üçüncülük maçı oynamaya hak kazandı. Üçüncülük maçında ise Kırgızistanlı rakibi Talgat Tynechtbekov'u 14-4 mağlup eden Acar Dünya üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

Acar için karşılama töreni düzenlendi. Milli güreşçi, önce Kargasekmez'de karşılandı ve ardından konvoy ile belediye binası önünde tören gerçekleştirildi.

Törene; Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Şengül, İbrahim Yıldız, Kemal Öztürk, Songül Ergelen, Günaydın Yüce Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş,birim müdürleri, güreş camiası ve misafirler katıldı.

Törende konuşan Başkan, "Değerli misafirlerimiz Cavit’in değerli ailesi ve arkadaşları Değerli hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada Rabbime hamd ediyorum, şükür ediyorum bize bu mutluluğu şu üç sene içinde her sene mutluluğu tattık. Dünya Şampiyonumuz Avrupa Şampiyonumuz çıktı. Ay-yıldızlı bayrağımızı, dünyanın her yanında dalgalandırdılar. Bu şeref Elhamdülillah ilçemize nasip oldu. Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda 58 kg'da mücadele eden sporcumuz Cavit Acar’a tebrik eder başarılarının devamını getirmesini bekliyorum” dedi.

Ardından İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız konuşmasında Cavit Acar’ı ve ailesini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Törenin ardından Belediye Başkanı Muhittin Güney’in ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan’ı makamlarında ziyaret ederek Cavit Acar ve ailesi hatıra fotoğrafı çektirdiler.


KAYNAK : Ajansspor
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Val

UEFA iki maça soruşturma açtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Celtic-Paris Saint-Germain (PS

Ahmet Cömert Boks Turnuvası başlıyor

31. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası yarın İstanbul'da ba

Galatasaray-Östersunds maçı İsveç basınında

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray'ın Östersunds'a el
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42285
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER