Alonso'dan, G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş yorumu

Real Madrid'in İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso, Türk futbolu hakkında konuştu. İşte Xabi Alonso'nun o sözleri...

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




01 Haziran 2013, Cumartesi 10:29
İLİŞKİLİ HABERLER
Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"
Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıyla yolunda gitmiyor....
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Babel'den galibiyet yorumu: "Çok büyük bir adım attık"
Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Monaco maçının ardından TRT Spor'a konu...
Spor yazarları Monaco - Beşiktaş maçını değerlendirdi: "Real Madrid misin?" Lucescu: Gurur duyuyorum... Beşiktaş hisseleri de coştu
HABERİN ETİKETLERİ
xabi alonso, real madrid, ispanya la liga, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş,

İspanyol devi Real Madrid'in önemli orta saha oyuncularından Xabi Alonso, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Xabi Alonso, Real Madrid, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arda Turan, Nihat Kahveci ve Mesut Özil hakkında samimi ifadeler kullandı.

"BU REAL MADRİD'E YETMEZ"

Real Madrid'in bu sezonki performansını değerlendiren İspanyol orta saha oyuncusu, "Elbette, hepimiz daha iyi olabileceği konusunda hemfikiriz. Şampiyonlar Ligi finaline çok yaklaşmıştık. Hepimiz bunu çok istiyorduk. Kupa finaline çıkmayı başardıktan sonra bu maçı da kaybettik. La Liga da hiç iyi geçmedi. Bence bu Real Madrid'e yetmez. Önümüzdeki sezon daha da gelişmeliyiz. Yazın neleri daha iyi yapabileceğimizi düşüneceğiz. Yeni sezon başlayınca büyük projeler olacak" dedi.

"GALATASARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM"

Galatasaray ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları hakkında konuşan Xabi Alonso, "Gerçekten ilginçti. İkinci maçta cezalıydım. Madrid'de televizyondan izledim. Üçüncü golü attıklarında çok gerildim. Bunun yüzünden ikinci yarı seyircilerin büyük desteği oldu. Hücum futbolu oynadılar. O iyi bir takım. Bu yüzden o düzeye çıktılar. Çok iyi oyuncuları var" açıklamasını yaptı.

"BEŞİKTAŞ'IN VE FENERBAHÇE'NİN..."

Türk futbolu hakkında yorumu istenen Alonso, "Son zamanlarda Fenerbahçe'ye karşı oynamadım. Ama daha önce birçok kere Türk takımlarına karşı oynadım. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin olduğunu biliyorum. Şimdi de Galatasaray. Birçok kere onlara karşı oynadım. Bazı Türk takımlarını biliyorum. Çok iyi bir takım arkadaşım vardı. Nihat Kahveci ile Real Sociedad'da oynadım. Çok iyi bir futbolcuydu. Bizimle Real Sociedad'da çok iyi maçlar çıkardı. Hala iletişimimiz sürüyor" diye konuştu.

"MESUT'LA OYNAMAYI SEVİYORUM"

Real Madrid'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil hakkında görüşü sorulan İspanyol yıldız "Mesut hakkında ne söylenebilir? Harika biridir. Bizim için önemli bir oyuncu. Onunla oynamayı seviyorum. Çünkü top bende olduğu zaman onun sahada bulunduğunu görünce, kontrol edebileceğini ve fark yaratabileceğini biliyorum. Benim için şüpheisz dünyanın en iyi oyuncularından biri" dedi.

"ARDA SANIRIM MADRİD'DE OLMAKTAN KEYİFLİ"

Atletico Madrid'de forma giyen temsilcimiz Arda Turan hakkında da yorumda bulunan Xabi Alonso "Arda, Atletico'da çok iyi bir sezon geçirdi. Onlar için çok önemli bir oyuncu. Sanırım Madrid'de olmaktan keyif alıyor" görüşlerini belirtti.

"KİM GELİRSE GELSİN..."

Gelecek sezon yeni bir teknik direktörle çalışacak olmalarını da değerlendiren Xabi Alonso "Oyuncular açısında düşünürseniz bence iyi bir takımımız var. Takımın dengesi çok iyi. Elbette, kendimizi geliştirmeliyiz. Kim gelirse gelsin, çok iyi bir oyuncu grubuyla çalışacak. Elbette antrenörün çalışma biçimi bizim için çok önemli" diyerek sözlerini noktaladı.


Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

İtalya'dan müthiş iddia!.. Fenerbahçe...

Geçtiğimiz sezon devre arasında ve bu yaz transfer döneminden bir

Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"

Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıy

Emenike'ye büyük şok!..

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın Olympiakos takımı

Çarpıcı gerçek: "Barcelonasız La Liga..."

İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Başkanı Javier Tebas, Barcelo
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8493
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42287
Federer'in çocukla maçı
41645
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17092
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER