İspanyol basınından Galatasaray yorumu: "Şeker gibi"

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Real Madrid ile eşleşen Galatasaray için İspanyollar "Oldukça kolay bir rakip" yorumunu yaptılar.

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




29 Ağustos 2013, Perşembe 21:58
İLİŞKİLİ HABERLER
Real Madrid şaşkın! "Ne oluyorsa oluyor!"
Sezona istediği gibi başlayamayan Real Madrid'de işler tam anlamıyla yolunda gitmiyor....
Başkan açıkladı! Real Madrid ile 6 yıllık imza!
İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Brezilyalı genç yıldız Rodrigo Rodrigues’in transferi konusun...
Galatasaray'da büyük sorun! Tam 5 isim...
Galatasaray, yolları ayırmak istediği oyuncular için flaş bir karara imza attı. De Jong, Hakan Balta,...
Aleyna Tilki'den Galatasaray'a büyük jest! Maçın ardından yazarlar ne dedi? "Kiralık katil Tudor" Galatasaray'ın kabus gecesi!
HABERİN ETİKETLERİ
real madrid, galatasaray,
Galatasaray'ın Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer almasının ardından İspanyol basınında sarı-kırmızılı takımla ilgili ilginç bir değerlendirme yapıldı.

İspanya'da yayınlanan gazeteler kura sonrası yaptıkları ilk değerlendirmede Galatasaray'ın Real Madrid ve Juventus'a rakip olamayacağı ve bu takımın bir üst tura çıkmada zorlanacağı görüşünde birleştiler. Real Madrid'in geçen sezon da Galatasaray ile karşılaştığını hatırlatan gazeteler ilk maçta evinde rahat bir şekilde kazanan Madrid'in İstanbul'daki karşılaşma da kendisini zorlamadığından kaybettiğini ileri sürdüler.

Marca gazetesi, "bir kemik iki şeker" başlığı ile verdiği haberinde Real Madrid'in Juventus ile grup birinciliği için mücadele edeceğini, üçüncü ve dördüncülük için ise Galatasaray ile Kopenhag'ın olacağını savundu. Marca gazetesi, Fatih Terim'in oyun sisteminin geçen yıldan bu yana fazla değişikliğe uğramadığına da işaret ederek, "Bazı takviyeler yapıldı ancak Türk takımının en güçlü tarafı evinde oynadığı karşılaşmalar, deplasmanlarda pek fazla zorluk çıkartmıyorlar" ifadelerini kullandı.

Gazete, Galatasaray'ın en zayıf tarafının ise defans olduğunun altını çizerek, Fransa'dan alınan Chedjou'nun bile buna ilaç olamadığını idda etti.

El Mundo gazetesi de, "kura Real Madrid'in yüzünü güldürdü" başlığını attı. "Belki biraz Juventus gerisi daha kolay" yorumuna yapan gazete, Real Madrid için turun garanti olduğunu ifade etti.
La Vanguardia gazetesi, "Juventus'dan öte gerisi kolay" başlığında Galatasaray ile Real Madrid'in geçen sezondan kalan bir hesaplaşmanın daha olduğunu ancak Türklerin direnç göstermesine rağmen elenmekten kurtulamadığını vurguladı.

El Mundo Deportivo gazetesi de, "Real Madrid, Galatasaray'a karşı İstanbul'da sürekli kaybediyor ancak sürekli de rakibini eliyor" hatırlatması yaparak, 2001 ve 2013 yıllarında iki kez aynı sonuçla Real Madrid'in Sarı-kırmızılı takıma 3-2 yenildiğini kaydetti.

Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Babel'den galibiyet yorumu

Beşiktaş'ın başarılı isimlerinden Babel, 2-1 kazandıkları Mona

Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı.

Spor yazarları: "Real Madrid misin?"

Spor yazarları, Beşiktaş'ın Monaco deplasmanındaki zaferinden son

Lucescu: Gurur duyuyorum...

Monaco'ya giderek maçı statta takip eden Milli Takım Teknik Direkt
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8491
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8328
Sporda ilginç görüntüler!
42280
Federer'in çocukla maçı
41644
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17090
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER