Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması!

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman,

Bizi Facebook'ta takip etmek için beğen'e tıklayınız




23 Şubat 2015, Pazartesi 19:34
İLİŞKİLİ HABERLER
Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları sarı-kırmızılı takıma karşı, tekn...
Fenerbahçeli futbolculardan anlamlı ziyaret
Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcuları Volkan Demirel ve Mathieu Valbuena, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma...
Aklındaki tek değişiklik sadece o mevkiide...
Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Tek...
Fenerbahçe'de 7 eksik İşte derbinin bilet fiyatları Orta saha için Maksimovic iddiası!
HABERİN ETİKETLERİ
aykut kocaman, atiker konyaspor, fenerbahçe,

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son haftalarda alınan kötü sonuçların izlerini Fenerbahçe maçında sileceklerini ve karşılaşmadan galip ayrılacaklarını belirtti. Fenerbahçe maçının kendisini için ayrı bir heyecan olduğunu belirten Kocaman, "Fenerbahçe takımında uzun yıllar oynadım. Uzun yıllarda çeşitli kademelerinde görev aldım daha önce de çeşitli defalar karşılaşmıştık bu sefer de öyle olacak. Antrenörlüğü bıraktıktan sonra ilk defa olacak. Benim için tabi ayrı bir heyecan olacak. Ama öbür taraftan da şu bir gerçek ki bana güvenilerek teslim edilmiş bir takım var. Bu takımın menfaatleri her şeyin önünde" dedi.

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadı'nda cumartesi günü Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, Tevfik Lav Tesisleri'nde hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın gözetiminde koşu ve ısınma hareketleri yapan futbolcular, yağmur altında '5'e 2 pas' çalışması yaptı. Djalma takımdan ayrı çalışırken, antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise futbolcular taktik çalışması yaptı.

ATEŞLİ OYNAMAYI SEVİYORUZ

Tek amaçlarının son haftalarda alınan mağlubiyetlerin izini silmek olduğunu söyleyen Kocaman, şöyle konuştu:"Bu sezon herhalde geldiğimden beri takımla ilgili gördüğüm en önemli şeylerden biri biraz ateşli oynamayı seviyor gibiyiz. İki hafta önce son derece rahat bir pozisyondayken Balıkesirspor deplasmanından kazanarak geldikten sonra özellikle önümüzde olan Sivasspor ve Erciyes maçlarıyla beraber artık nispeten defansif açıdan, savunma açısından, toparlanmış hafif hafifte rotasını bulmaya başlayan bir takım görüntüsü vardı. Sivasspor maçından sonra söylediğim gibi oyun doğrularımızın daha fazla olduğu fakat maç şanssızlığının olduğu bir maçtı. Erciyes maçı ise böyle bir maçtan sonra öyle bir maçı hayal etmek bile mümkün değildi. 33-34 dakika içerisinde 2 tane penaltı 3 tane gol, bunlarda 15 dakikaya sığıyor. 3 tane de yüzde yüz net gol pozisyonu. Böyle bir çözülme dediğim gibi biraz ateşli oynamayı seven bir kulübüz herhalde. Taraftarıyla, antrenörüyle, futbolcusuyla, yöneticisiyle onu gösteriyor gibi görünüyor. Şimdi tekrar bir toparlanma evresine girmemiz gerekiyor. Bu anlamda Fenerbahçe maçı büyük önem arz ediyor."

ANTRENÖRLÜĞÜME YAKIŞMAYAN İZLERİ SİLMEK İSTİYORUM

Fenerbahçe maçından tek amaçlarının puan almak olduğunu belirten Kocaman, "Maçta esas itibariyle dikkat edeceğimiz şey kazanmak ve puan almak kadar Erciyes maçındaki 33 dakikalık son derece kötü görüntüyü biraz daha silmek üzerine olacak. Mücadele etmeden, yardımlaşmadan, hiçbir maç kazanılmıyor, maça ortakta olunmuyor. Bunu Erciyes maçı çok net bir şekilde gösterdi. Fenerbahçe maçında bu izleri silmek, 1 puan 3 puan her neyse almak kadar bu izleri silmek en büyük arzum. Çünkü ne şehre ne benim futbol anlayışıma, antrenörlüğüme ne de bu takımın oyuncu kalitesine yakışmayan görüntülerdi. Bunları silerek doğrularımızı yakalamak en büyük amacım olacak" diye konuştu.

"FENER MAÇI BENİM İÇİN AYRI BİR HEYECAN"

Fenerbahçe maçının kendisi için ayrı bir heyecan olduğunu ifade eden Aykut Kocaman, "Fenerbahçe takımında uzun yıllar oynadım. Uzun yıllarda çeşitli kademelerinde görev aldım daha önce de çeşitli defalar karşılaşmıştık bu sefer de öyle olacak. Antrenörlüğü bıraktıktan sonra ilk defa olacak. Benim için tabi ayrı bir heyecan olacak. Ama öbür taraftan da şu bir gerçek ki bana güvenilerek teslim edilmiş bir takım var. Bu takımın menfaatleri her şeyin önünde" dedi.


KAYNAK : Sporx
Henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
 

Derbide ilki yaşayacaklar! Tam 21 isim...

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, teknik direktörlerinin forma verm

Başkan Özbek'in derbilerde yüzü gülmüyor!

Süper Lig'de 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatas

Kocaman'ın Galatasaray'a şansı tutmuyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, derbide karşılaşacakları s

Volkan Demirel, İnstagram'dan yanıt verdi!

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Galatasaray
 
Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım'ı ağlattı!
8457
Necati gole giderken elektrikler kesildi!
8297
Sporda ilginç görüntüler!
42252
Federer'in çocukla maçı
41630
Ünlülerden Fenerbahçe'ye destek!
17069
EN ÇOK OKUNANLAR
EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER